hamburger-icon

Kliker.info

Posao.ba: Predstavljena nova i unaprjeđena web stranica

Posao.ba: Predstavljena nova i unaprjeđena web stranica

09 Oktobra
18:42 2006

Pored unaprijeđenog dizajna, nova stranica sadrži savjete za traženje posla kao što su uputstva za pisanje biografije i propratne dokumentacije, vijesti iz biznis sektora, te druge korisne sadržaje za posloprimce i poslodavce, a omogućena je i detaljna pretraga baze biografija, te automatska selekcija kandidata.
Posao.ba Magazin je prvi bh. magazin posvećen temi zapošljavanja i upravljanja ljudskim resursima.
"Namjera nam je da se širi krug građana upoznamo sa ovim vidom traženja posla. Magazin sadrži savjete o traženju posla, više od stotinu oglasa o otvorenim pozicijama, te različite vijesti i aktuelnosti u vezi sa ekonomijom i tržištem rada u BiH. Posao.ba magazin se besplatno distribuira na teritoriju cijele BiH, a štampa se u tiražu od 20.000 kopija", istakli su predstavnici ‘Posao.ba’.
Web portal Posao.ba je internet vodič do brzog zaposlenja, koji osobama koje traže posao omogućava brz i efikasan kontakt sa poslodavcima, a s druge strane pruža usluge traženja adekvatnih kadrova poslodavcima.  Više od 4.500 osoba do sada je pronašlo zaposlenje koristeći usluge portala www.posao.ba, a za predstojeći period očekivanja su još veća.


(Onasa)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku