hamburger-icon

Kliker.info

O nama

Riječ Urednika.

Svečano se obavezujemo da će Bosanskohercegovački internet dnevnik Kliker.info od danas pa ubuduće plasirati samo istinu,istinite informacije o zbivanjima iz svih oblasti života u Bosni i Hercegovini, državama bivše Jugoslavije i  cijelog svijeta.

U ime kompletne redakcije dnevnika Kliker.info , obećavamo,također, da će naše informacije biti  aktuelne , te lišene bilo kakvog politikanstva i političkog mešetarenja!

Nastojat ćemo  da slikom i riječju pokrijemo sve važnije događaje u BiH i regionu, pripremat ćemo i Vama, našim poštovanim čiteteljima, plasirati informacije bitne za Vaš pogled na današnjicu.

Što je naročito važno, poseban interes pokazat ćemo i za našu, počesto nepravedno zapostavljenu, dijasporu i redovno donositi i informacije bitne za njih i njihovu vezu sa domovinom.

Ovom prilikom pozivam sve posjetioce ove stranice, posebno naše Bosance i Hercegovce, da nam se jave sa informacijama iz sredina gdje trenutno žive, bez obzira radi li se o Novom Zelandu, Americi, Kanadi, Gvatemali, Egiptu, Australiji…

Naravno, isti poziv upućujemo i našim građanima u Mostaru, Širokom Brijegu,Tuzli, Gorazdu, Sarajevu, Bihaću, Banja Luci, Zenici… Ali, ibrojnim udruženjima u zemlji i inostranstvu, te i privrednim kolektivima, sa kojima ćemo, nadam se, uspostaviti i dobru poslovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

U svakom slučaju obećavamo da uz Kliker.info nikada nećete biti na gubitku.

Mi želimo raditi za  Vas!

Poštovanje,

Halil ŠETKA,

glavni i odgovorni urednik

Idi na alatnu traku