hamburger-icon

Kliker.info

Žena zmaj : Evo zašto je na nju slab Zlatan Ibrahimović

Žena zmaj : Evo zašto je na nju slab Zlatan Ibrahimović

25 Marta
05:22 2015

Helena1Helena Seger (45) , nevjenčana supruga Zlatana Ibrahimovića (34) , po mnogo čemu se razlikuje od ostalih žena fudbalera. Ne voli kupovinu, ne voli eksponiranje u javnosti i ne podliježe trendovima.Šveđanka Helena Seger i Zlatan Ibrahimović upoznali su se prije 13 godina na jednoj zabavi, ona je tad imala 32 , a on 21 godinu.

Pored 11 godina razlike, dijeli ih i 30 cetimetara u visini. U vezi su dobili dvojicu sinova, Maksimilijana i Vinseta, a za sad ne planiraju brak jer bi  zvanična potvrda njihove veze za Helenu bila  “gubitak samostalnosti”. Atraktivna plavuša sa kojom je fudbaler proveo više od jedne decenije po zanimanju je diplomirani ekonomista, a kao marketing menadžer radi za “Swatch” i “FlyME”. Izričita je u tome da novac nije bio razlog njene veze sa Ibrahimovićem jer kako je rekla u jednom intervjuu, sve što ima, sama je zaradila.

Veza Helene i Zlatana privlači veliku pažnju javnosti, a kad kraj sebe imate pravu fudbalsku zvijezdu, problemi su očekivani. Prije četiri godine pojedini mediji su pisali da su Helena i Zlatan pred razvodom. Povod su bili njegovi odmori sa kolegama. Svi su se pitali gdje je u svemu tome njegova partnerka.
Ovakve glasine nasljedile su one o navodnoj vezi Ibrahimovića sa Silvi van der Vart, bivšom suprugom  fudbalera Rafaela van der Varta. Glasine su nestale, a Zlatan je i dalje sa svojom ženom zmajem, kako fudbaler umije da nazove Helenu Seger.  (Kliker.info-Blic)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku