hamburger-icon

Kliker.info

Zatvoren “Mostarski sajam”

Zatvoren “Mostarski sajam”

31 Marta
21:54 2007

U Mostaru je danas zatvoren jubilarni 10. međunarodni sajam gospodarstva "Mostar 2007." tijekom kojega se predstavilo više od 600 izlagača iz 36 zemalja.
 
Tom prigodom, direktorica tvrtke "Mostarski sajam" d.o.o. Dalfina Bošnjak zahvalila se izlagačima i posjetiteljima, te zaželjela ponovan susret na istom mjestu iduće godine.
 
 Ona je istaknula kako je ovogodišnji sajam bio iznimno posječen i najuspješniji do sada održani sajam. Po njenim riječima, okupio je preko 50 tisuća posjetitelja.
 Sajam je zatvoren izvlačenjem dobitnika nagradnih igara. Glavnu nagradu – automobil "dacia-logan" dobio je Luka Filip Barbarić iz Mostara. Nagrade se upriličili i poduzeća "Monet" i "Žitopromet".  
 Ovogodišnji Sajam okupio je gospodarstvenike iz gotovo svih grana industrije, preko bankarskih i osiguravajućih usluga do svijeta računala, telekomunikacija i turizma.
 
Tradicionalno, najviše su bili zastupljeni gospodarstvenici iz susjednih, te iz zemalja regije poput Italije, Slovenije, Mađarske, zemlje partnera Austrije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.

Petodnevni sajam održan je u Slobodnoj zoni "Hercegovina", na oko 17 000 četvornih metara unutarnjeg i više od 10 000 četvornih metara vanjskog prostora.
 Uz opću sajamsku manifestaciju, održan je i Sajam vina i vinogradarske opreme te Sajam knjiga i nakladništva.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku