hamburger-icon

Kliker.info

Više od stotinu objekata zapečaćeno u Mostaru

Više od stotinu objekata zapečaćeno u Mostaru

19 Juna
15:49 2008

Federalni inspektori su u zadnjih nekoliko dana na području Mostara privremeno zapečatili više od stotinu poslovnih objekata. Kako doznaje Dnevni list do zatvaranja objekata je došlo zbog neurednih papira i činjenice da su inspektori u spomenutim objektima pronašli radnike koji su radili na crno.

Ozbiljne namjere federalne inspekcije u suzbijanju rada na crno potvrđuje i činjenica da na području Mostara od ponedjeljka boravi više od pedeset federalnih inspektora iz različitih oblasti, što je za Dnevni list potvrdio Muhamed Pašukanović, glavni inspektor rada.

Ističe kako su u HNŽ-u privremeno zatvorili neke objekte, a neki su se ‘sami’ zatvorili, što je karakteristična praksa za Mostar.

“Čim se pročuje da dolazimo u Mostar, pojedini vlasnici odmah prestanu s radom te izvjese natpise kako se spomenuti objekt renovira ili da su trenutno na odmoru, a na ulaznim vratima jasno stoji radno vrijeme. U ovoj akciji smo i te objekte zapečatili, pa ćemo pričekati da nam se vlasnici jave kako bi se uvjerili rade li po potrebnim propisima”, istaknuo je Pašukanović dodavši kako su to uradili kako bi pokazali jednak tretman prema svima, i onima koji rade, a i onima koji su navodno na odmoru.

Federalni inspektori će u Mostaru ostati još nekoliko dana kako bi pročešljali i preostale poslovne objekte.

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku