hamburger-icon

Kliker.info

Velike poplave prijete Ljubuškom!

Velike poplave prijete Ljubuškom!

20 Septembra
04:52 2006
Stariji mještani ovog naselja ne pamte veću elementarnu nepogodu, voda nikada nije bila toliko velika. – Cijeli svoj život živim u ovom mjestu, imam 67 godina i ne pamtim da je ikada zabilježena veća elementarna nepogoda. Voda je ulazila u kuće, štale, a vinogradi i njive su cijeli bili pod vodom, kaže nam Miro Bebek mještanin ovog naselja.


Među objektima koji su poplavili u ovom mjesta je i štala i okućnica mještanina Zlatana Bebeka koji je ipak pretripio najveću štetu.  Mještani također kažu kako su bili uplašeni jer su vjerovali da će voda odnijeti sve, kuće su bile u velikoj opasnostiVoda je bila toliko velika da smo vjerovali da će sigurno ući u svaku kuću, međutim samo su neki domovi poplavili, međutim šteta je u ovom mjestu sigurno velika, priča nam Vilka Bebek  Ljudi koji žive u ovom naselju također kažu kako postoji opasnost da nakon Šipovače poplavi i mjesto Veljaci koje se nalazi u blizini poplavljene Šipovače
-Ako polave i Veljaci mi se nećemo moči normalno kretati, bit će nam blokiran put koji iz našeg mjesta vodi dalje prema drugim naseljima, kažu mještani Od centra za osmatranje i vatrgastva nismo uspjeli dobiti komentar vezan za poplave u ovom mjestu.
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku