hamburger-icon

Kliker.info

Uhićena Midheta Halilović pod sumnjom da je zadavila dvogodišnju kćer Saru

Uhićena Midheta Halilović pod sumnjom da je zadavila dvogodišnju kćer Saru

06 Oktobra
17:24 2006

Kako saznaje bh internetski dnevnik Pincom.info, policija MUP-a ZDK privela je danas Sarinu majku Midhetu pod sumnjom da je udavila vlastito dijete. Na to da je Midheta ubojica upućuju nalazi DNK analize.
Inspektori MUP-a ZDK i MUP-a FBiH u suradnji s Kantonalnim tužiteljstvom Zenica intenzivno su radili na ispitivanju svih pronađenih bioloških i DNK uzoraka na mjestu zločina. Podatak da je utvrđeno da je djevojčica udavljena, dodatno je usmjeriti istragu u određenom pravcu
Policija je na mjestu zločina pronašla  veliku najlon-vreću, pronašla nedaleko od mjesta zločina. Slična vreća nađena je tijekom pretresa na jednoj lokaciji u Kahrimanima, a policija je posumnjala da je djevojčica upravo u jednoj takvoj vreći živa ili mrtva donesena na nepristupačno mjesto udaljeno kilometar od sela. Policija je tijekom istrage provjeravala najmanje petnaest osoba, kao i alibi "značajnih sudionika priče", uključujući Midhetu i Zijada Halilovića, majku ubijene djevojčice i njenog muža. Policija je Midhetu nekoliko puta dovodila na saslušanje, dok je Zijad četiri puta tijekom istrage završavao u bolnici, zbog napada epilepsije.
U vrijeme nestanka usnule djevojčice iz krevetića u prizemlju kuće, Midheta je bila kod najbliže susjede, a Zijad je, navodno, došao na pauzu za ručak s posla iz Topčić Polja, čiji su Kahrimani zaselak. Tvrdnje susjeda obitelji stradale djevojčice o čudnom ponašanju psa Halilovićevih, koji je zavijao prema šumi, pokazale su se točnom, jer je upravo na tom području, oko 500 metara zračne linije od kuće, pronađeno beživotno tijelo djevojčice.

(Pincom.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku