hamburger-icon

Kliker.info

Tragedija: Ubio dvojicu bratića jer su prevozili drva preko njegove njive

Tragedija: Ubio dvojicu bratića jer su prevozili drva preko njegove njive

17 Oktobra
04:53 2006

Portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić potvrdila je SRNI da je muškarac sa inicijalima M. Đ. (70) danas oko 15 sati u mjestu Bulozi, u općini Istočni Stari Grad, ubio svoje bratiće I. Đ. i N. Đ.  Prema njenim riječima M. Đ se predao policiji i trenutno se nalazi u policijskoj stanici.
Tešićeva je rekla da je M. Đ. na bratiće pucao iz lovačke puške, a do sukoba je došlo kada su braća I. Đ.  i M. Đ.  pokušali da preko  njive sbog strica prevezu drva za ogrjev.   
Uviđaj su obavili dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Senad Ibrahimefendić i pripadnici kriminalističke policije.  Kako su SRNI rekli mještani Buloza riječ je o braći Nebojši i Ivanu Đuriću i njihovom stricu Mlađi Đuriću. Tešićeva je rekla da će nakon uviđaja, koji vrše policijske ekipe, biti saopšteno više detalja i da ne znaju imena ubijenih i počinioca ubistva. "Istraga samo što je počela i još ne znamo ni način ni razlog ubistva. O imenima se još spekuliše i još nisu potvrđena", kazali su juče u CJB Istočno Sarajevo.

 

 

(Kliker.info)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku