hamburger-icon

Kliker.info

Sinéad O’Connor je Trumpa zvala “biblijskim vragom” : On sada na skupovima pušta njezin hit

Sinéad O’Connor je Trumpa zvala “biblijskim vragom” : On sada na skupovima pušta njezin hit

04 Marta
22:45 2024

Zastupnici  pokojne irske pjevačice Sinéad O’Connor u zajedničkom priopćenju izjavili su da bi ona bila “zgrožena i uvrijeđena” kada bi se njezin hit Nothing Compares 2 U koristio na političkim skupovima Donalda Trumpa, prenosi Guardian.

U saopštenju  zahtijevaju od bivšeg američkog predsjednika da “odmah prestane koristiti njezinu muziku ” na skupovima koje održava uoči američkih predsjedničkih izbora.

Zvala ga je “biblijskim vragom”

“Dobro je poznato da je Sinéad O’Connor živjela prema žestokom moralnom kodeksu definiranom poštenjem, ljubaznošću, pravednošću i pristojnošću prema svojim bližnjima. Saznali smo da Donald Trump koristi njezinu kultnu izvedbu Nothing Compares 2 U na svojim političkim skupovima i bili smo bijesni”, napisali su.

“Ne pretjerujemo kad kažemo da bi Sinead bila zgrožena, povrijeđena i uvrijeđena da je njezin rad koristio netko koga je ona sama nazivala ‘biblijskim vragom’. Kao čuvari njezine ostavštine, zahtijevamo da Donald Trump i njegovi suradnici odmah prestanu koristiti njezinu muziku “, stoji u saopštenju .
Politički aktivizam

Podsjetimo, O’Connor, koja je preminula u maju  prošle godine, bila je poznata po svojim izraženim stavovima i kritikama upućenim Katoličkoj crkvi koje su zbog njezinog aktivizma dovele do društvenih promjena.

Inače, neki od muzičara  koji su od Trumpa zahtijevali da ne koristi njihovu muziku  za svoje političke kampanje su Johnny Marr iz The Smithsa, Rihanna, Neil Young, grupa Linkin Park i frontmen Aerosmitha Steven Tyler.

(Kliker.info-Index)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku