hamburger-icon

Kliker.info

Severina: “Svakome muškarcu treba kurva”

Severina: “Svakome muškarcu treba kurva”

22 Januara
19:07 2007

"Svakome muškarcu treba kurva" i "Trese mi se sve ispod moje haljine" stihovi su, a vjerojatno i nazivi pjesama na novom Severininu albumu, koji priprema u Beogradu na glazbu Gorana Bregovića i stihove Marine Tucaković.

 

 

Beogradska spisateljica, koja se u bivšoj Jugoslaviji proslavila kao najtalentiranija autorica na Balkanu, otkriva da Seve treba snimiti još samo dvije pjesme.

 

 

– Više ne znamo di nam je dupe, a di glava. Stalno nešto mijenjamo i ja bih htjela da je to već odavno gotovo. Kad Severina dođe u Beograd, nađemo se svi kod mene i onda brijemo noćima dok ne smislimo najbolje rješenje – otkriva za 24sata Marina Tucaković.

 

 

Pjesma u kojoj se pojavljuje kontroverzan stih "Svakome muškarcu treba kurva" prerađena je skladba iz Bregovićeve romske opere "Karmen".

 

 

– Cijeli tekst je na romskom tako da ga trebamo preraditi na hrvatski, ali ta spomenuta rečenica nam se odmah jako svidjela. Jedino se Brega uplašio kako će to Severina pjevati, ali nama dvjema se jako svidjelo i odlučile smo da tako ostane.

 

 

Zasad postoje tek radni naslovi, a prema dijelovima tekstova, nije moguće dobiti relevantnu sliku o pjesmi kao ni o cijelom albumu, tajnovit je bio Severinin menadžer Tomislav Petrović.

 

 

Severina je zbog snimanja albuma i ovaj vikend u Beogradu, a sigurno i idući. Dolazi petkom i odlazi ponedjeljkom jer je u Rijeci čekaju kazališne probe.

 

(Kliker.info)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku