hamburger-icon

Kliker.info

Sara Pukanić: Meni je moj tata bio sve

Sara Pukanić: Meni je moj tata bio sve

28 Oktobra
02:23 2008

“Htjela sam kupiti crne štikle u stilu iz doba charlestona i zvala sam ga iz dućana da mu to kažem. Bila sam sa svojom dadiljom Vlastom i sjećam se da mi je rekao da ih on želi kupiti. Rekao nam je da ih kaparimo i da ćemo poslijepodne otići zajedno po njih. Bio je ponosan što sam odlučila kupiti štikle jer je uvijek govorio da izgledam kao klošarica. A duboko u sebi znam da to nije mislio i da mu je bilo potpuno svejedno kako sam obučena. Nakon tog razgovora više se nismo čuli”, prepričala je za magazin Extra svoj posljednji razgovor s ocem Ivom Pukanićem njegova jedinica Sara, 17-godišnja učenica Privatne klasične gimnazije.
Zajedno smo plesali
No, cipele na kraju nisu kupljene, jer Sara je istoga dana ostala bez oca, najvećeg oslonca u životu, čovjeka kojega je smatrala svojim idolom, kojemu se divila, cijenila ga i nadasve neizmjerno voljela.“Posljednjeg jutra ušao je u sobu i pustila sam mu glazbu iz ‘Dancehall Queen’, a on me upitao što je to. Svidjelo mu se i zajedno smo plesali u sobi. Moj tata je bio osoba koja ti se jednostavno zavuče pod kožu i bez njega više ne možeš. Toliko smo se voljeli. Meni je moj tata bio sve”, ispričala je Sara. I iako nema roditelja koji ne voli svoje dijete, za svoga oca Sara tvrdi da je uistinu bio najbolji na svijetu.Bili su jako povezani. Otac ju je, kaže Sara, zvao i desetak puta na dan, što ju je kao mladu djevojku katkada i iritiralo. Priznaje da joj je davao punu slobodu, no morao je uvijek znati s kim je i gdje je. Često je nju i njezine prijateljice vodio na koncerte i različite događaje. Pred ocem Sara nije imala tajni. Bili su jedno drugome poput prijatelja koji su o svemu mogli razgovarati. Otac joj se posljednjih dana čak i povjerio kako se boji da su im zajednički dani odbrojeni.
“Neću još dugo…”
“Govorio mi je da je cijela država u k… i da moram otići van. Bojao se silno za mene. Posljednjih dana sjedili smo zajedno i toliko mi je puta rekao: ‘Sara, ja neću još dugo. Osjećam da bi mi se moglo nešto dogoditi.’ Nisam to htjela slušati”, povjerila nam se Sara koja je od oca naslijedila ljubav prema novinarstvu. I sama se tim poslom željela baviti, dolazila je redovito u Nacionalovu redakciju, kao i otac obožavala je fotografiju..“Sad, nakon ovoga što se dogodilo, ne znam hoću li se time baviti”, kaže Sara koja će zajedničke trenutke i doživljaje sa svojim ocem pamtiti zauvijek. Sva njihova zajednička jutra u stanu u Ilici, duge razgovore, slatka zadirkivanja i nezaboravna putovanja na kojima su uživali Sari nitko nikada neće oteti. (Kliker.info-VL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku