hamburger-icon

Kliker.info

Pištoljem po glavi : U Širokom Brijegu napadnut federalni ministar Jerko Ivanković Lijanović !

Pištoljem po glavi : U Širokom Brijegu napadnut federalni ministar Jerko Ivanković Lijanović !

08 Marta
15:02 2015

JerkoNap23MUP Zapadnohercegovačke županije priveo je 43-godišnjeg R. C. (43) iz Širokog Brijega koji je u prijepodnevnim satima u tom gradu fizički napao federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerku Ivankovića Lijanovića, udarivši ga drškom pištolja u glavu.

Kako je saopšteno  iz županijskog MUP-a, oko 11:30 sati policija je zaprimila prijavu da je, ispred restorana Borak u Širokom Brijegu, fizički napadnut ministar u Vladi FBiH Jerko Ivanković Lijanović.
Prema navodima iz prijave, koju je županijski MUP zaprimio iz Federalne uprave policije, nepoznati muškarac udario je ministra Ivankovića Lijanovića pištoljem u glavu, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Lokalna policija odmah je izašla na teren te je oko 13 sati pronašla i lišila slobode R. C., kojeg se dovodi u vezu s izvršenjem opisanog kaznenog djela, i u tijeku je kriminalistička obrada nad istim. Liječnička pomoć Jerki Ivankoviću Lijanoviću pružena je u Domu zdravlja Široki Brijeg nakon čega je isti pozvan u PU Široki Brijeg, gdje daje iskaz u svojstvu oštećenoga, navodi se u saopštenju.

(Kliker.info-Fena)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku