hamburger-icon

Kliker.info

Osmanović otvoreno: Iza napada u Srebrenici stoji Hamdija Fejzić!

Osmanović otvoreno: Iza napada u Srebrenici stoji Hamdija Fejzić!

31 Marta
15:16 2017

Zamjenik predsjednika Stranke demokratske akcije Adil Osmanović izjavio je danas novinarima u Sarajevu da je nepobitno da iza napada u Srebrenici 29. januara stoji smijenjeni predsjednik SDA Srebrenice Hamdija Fejzić te da će se pokazati da li Predsjedništvo stranke ima kapacitet i snagu da se obračuna s evidentnim problemima unutar ove stranke.

Zamjenik predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) BiH Adil Osmanović izjavio je danas novinarima u Sarajevu da je nepobitno da iza napada u Srebrenici 29. januara stoji smijenjeni predsjednik SDA Srebrenice Hamdija Fejzić te da će se pokazati da li Predsjedništvo stranke ima kapacitet i snagu da se obračuna s evidentnim problemima unutar ove stranke.

Naglasio je da su izvješaji Komisije SDA s Almom Čolom na čelu, koja je trebala napraviti detaljnu analizu o tim dešavanjima i izvještaji sigurnosnih agencija gotovo identični te da je evidentno ko je organizirao napad.

Osmanović je također istakao da su na sjednici Predsjedništva stranke koja je održana prije dva dana, prvi put nakon Kongresa razgovarali o problemima unutar stranke, ali i o aktuelnoj političkoj situaciji te radu Predsjedništva BiH i Parlamentarne skupštine BiH.

(Kliker.info-N1)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku