hamburger-icon

Kliker.info

Optužili “režimske medije u RS” da pripremaju njihovu likvidaciju

Optužili “režimske medije u RS” da pripremaju njihovu likvidaciju

16 Jula
21:43 2008
Predsjednik nevladine organizacije "Narodni front" Dragomir Babić i glavni i odgovorni urednik magazina "Stav" Slobodan Vasković izjavili su da posljednjih dana trpe veliki medijski pritisak i primaju telefonske i druge prijetnje, a to su prijavili i nadležnim organima MUP-a.

Babić i Vasković su na koferenciji za novinare optužili "režimske" medije u RS, apostrofirajući Radio-televiziju RS (RTRS), "Glas Srpske", "Nezavisne novine" i "Fokus" da "pripremaju njihovu diskreditaciju i likvidaciju".

Oni su najavili da će do kraja tjedna zatražiti od Tužiteljstva BiH da ispita "sve slučajeve koje im mediji stavljaju na teret".

Odbijajući odgovarati na pitanja novinara RTRS-a, "Glasa Srpske", "Nezavisnih novina" i "Fokusa", Babić i Vasković su najavili da će narednu konferenciju za novinare održati u Sarajevu.

Oni su dodali da ubuduće više neće plaćati RTV pristojbu i pozvali građane da učine isto.

Babić i Vasković su novinarima prezentirali i niz dokumenata, kao i tonske zapise nekih svjedoka kojima su demantirali navode iz medija o navodnom "reketiranju" nekih dužnosnika i biznismena.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku