hamburger-icon

Kliker.info

Opasne cure : Floridom hara banda plavuša golih grudi

Opasne cure : Floridom hara banda plavuša golih grudi

05 Oktobra
05:21 2008

Policija u američkoj saveznoj državi Floridi i dalje traga za skupinom pljačkašica, za koje istražitelji prema prijavi zasad znaju jedino da su plavuše, umjetne ili prirodne, te da su navodno kazneno djelo izvršile u toplesu, dakle obnaženih grudi, odjevene samo u gaćice.
Izmišljotina?
Istraga je pokrenuta na poticaj 18-godišnjeg Olmera Moralesa. Taj floridski tinejdžer tvrdi da su ga četiri toples-blondine napale i opljačkale dok je išao na posao. Pa iako nije manjkalo cinika koji sumnjaju da su se adolescentu pričinile njegove fantazije, u međuvremenu je bilo novih naznaka da na najvećem poluotoku Sjedinjenih Država, u području najomiljenijem Amerikancima za ljetni turizam ili umirovljeničke dane, doista odnedavno “operira” skupina kriminalki obnaženog poprsja i plavih vlasi.
Osumnjičene izmiču pravdi
Prema iskazu Moralesa, mlađahnog američkog prezimenjaka Dinamovog nogometaša i bolivijskog predsjednika, upravljao je svojim biciklom kada mu je put prepriječila plavokosa krupna žena u bijeloj košulji dugih rukava, koja je zgrabila upravljač njegova  dvokotača.U tome su se trenutku odnekud pojavile četiri vitke plavuše, bez gornjeg dijela odjeće i bez grudnjaka, koje su ga opkolile i iz stražnjeg mu džepa uzele stotinu dolara. TC Palm javlja da nisu pronađene osumnjičenice, ali Morales inzistira da to ne znači da one ne postoje.  (Kliker.info-JL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku