hamburger-icon

Kliker.info

Održana “Veležova” donatorska noć/Plaketa za životno djelo legendi Muhamedu Mujiću

Održana “Veležova” donatorska noć/Plaketa za životno djelo legendi Muhamedu Mujiću

24 Decembra
19:54 2006

U restoranu MO Club u Vila Neretvi održana je Veležova donatorska noć na kojoj su bili prisutni brojni sponzori i prijatelji kluba. Nažalost ovom prilikom nisu došli već najavljeni bivši istaknuti igrači Veleža  koji su izostali iz opravdanih razloga, ali su obećali da će doći 14. februara na tradicionalnu Veležovu Crvenu noć.

 

 

 

"Nažalost nisu nam došli bivši igrači koje smo očekivali, ali smo s njima bili u stalnom kontaktu i oni su izostali zbog velikih obveza koje imaju. Duško Bajević je morao otkazati dolazak zbog toga što ima bolest u obitelji u Grčkoj, dok je Vahid Halihodžić na putu u Kanadi. Svi ostali bivši igrači koji se nalaze u inozemstvu imaju obveze u svojim klubovima ili su okupirani privatnim obvezama. Od svih njih smo dobili obećanje da će doći na Veležovu Crvenu noć", kazao je za medije  Ahmed Džubur, predsjednik Veleža.

 

 
Svrha ove večeri ispunjene pjesmom, zabavom i druženjem bila je prikupljanje financijskih sredstava za izgradnju južne tribine i svlačionica. Ulaz je iznosio 100 maraka, a sav prikupljeni novac će ići za tribinu. Donatorskoj večeri je bilo prisutno oko dvije stotine prijatelja Veleža.


Tokom večeri, legendi mostarskog "Veleža", Muhamedu Mujiću uručena je plaketa za životno djelo. Plaketu je primila Mujićeva kćerka. 

(Kliker.info)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku