hamburger-icon

Kliker.info

Održan centralni predizborni skup HDZ BiH/Thompson je pjevao!

Održan centralni predizborni skup HDZ BiH/Thompson je pjevao!

30 Septembra
04:06 2006

Centralni  predizborni skup HDZ-a BiH održan je večeras na mostarskom stadionu pod Bijelim Brijegom. Kandidat HDZ-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Ivo Miro Jović kazao je kako je večerašnji skup u Mostaru skup koji pokazuje dostojanstvo i slogu hrvatskog naroda u duhovnom i nacionalnom smislu.
"Raduje me da smo uspjeli nametnuti hrvatskom čovjeku promišljanje da se samo slogom mogu rješavati pitanja u BiH unutar hrvatskog naroda, a sve ono što tražimo i želimo za hrvatski narod to želimo i za druga dva naroda, kao i za sve građane BiH", kazao je Jović.
Po njegovim riječima, glavno opredjeljenje HDZ-a BiH vezano je za rješavanje pitanja BiH u ustavnom ustroju i stvranje prosperitetne i jednakopravne zajednice na europskim načelima.  
"Naše opredjeljenje je da učinimo sve što je moguće prije da BiH ne bude siromašni dio Europe već da bude njen sastavni dio. Mladi ljudi nemaju vremena čekati, za mlade ljude želimo stvoriti jedan ambijent u kojemu će moći naći posao i opstati ovdje na prostoru BiH", kazao je Jović. 
Usprkos svakojakim natpisima, najavama i nagađanjima Marko Perković Thompson je pjevao na završnom predizbornom skupu HDZ-a BiH u Mostaru. Predizborni skup koji je započeo ispred Kosače, nastavio se šetnjom prema Ulici Stjepana Radića, koju je svečano otvorio gradonačelnik Ljubo Bešlić, završio je na stadionu Pod Bijelim Brijegom.
 Tu se okupilo, po slobodnoj procjeni, oko desetak hiljada simpatizera i članova HDZ-a BiH iz svih dijelova BiH, o čemu su svjedočili mnogobrojni natpisi na zastavama i transparentima.  U zabavnom dijelu programa nastupili su grupa Femminem, Ivan Mikulić, Mate Bulić, Giuliano, mažoretkinje Zrinjski, a na samom kraju kao poseban gost Marko Perković Thompson.
 Između njihovih nastupa okupljenima su se obratili Dragan Vrankić, Ivo Miro Jović i nakon Thompsonova nastupa Dragan Čović. Skup je završio vatrometom.

(Fena/Bljesak.info)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku