hamburger-icon

Kliker.info

Novi veliki sex skandal u Hrvatskoj

Novi veliki sex skandal u Hrvatskoj

11 Januara
17:41 2007

Hrvatski portal Index  objavio je nekoliko fotografija na kojima se vidi kako se na jednoj zabavi Zvonimir Šostar, pročelnik zagrebačkog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje i jedan od najbližih suradnika zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića,  nasmijan i  izuzetno dobro raspoložen zabavlja u društvu striptizete, koja mu je gola plesala u krilu i simulirala oralni seks.  Hrvatski tjednik "Nacional", Šostara je uvrstio među "100 najutjecajnijih Hrvata"


Zvonimir Šostar jer u izjavi za Index kazao kako fotografije na kojima se zabavlja sa striptizetom nisu vrijedne komentara, te da mu je jedino žao njegove obitelji u cijeloj toj priči. "Ovo nije vrijedno nikakvog komentara, samo ću vam reći kad su snimljene te fotografije. Ja sam trenutno na odmoru i čuo sam da su fotografije podigle veliku buku." – započeo je razgovor za Index Šostar.


"Prije tri godine desetak mojih prijatelja mi je napravilo spačku. Organizirali su sve, a tek kad smo već bili u restoranu saznao sam da su mi naručili trbušnu plesačicu i ja se nisam snašao u tom trenutku" – rekao je Šostar. Prema njegovim riječima fotografirao je jedan njegov poznanik koji je sve i organizirao. "Sad mi pada na pamet da je to sve bilo organizirano s određenom namjerom" – dodao je. "Vrlo je čudno da je to netko pustio u javnost sada nakon tri godine. Meni je jedino žao moje obitelji." – tvrdi Šostar. Na upit zašto nije odmah otišao jer se na fotografijama čini kako se zabavlja, Šostar je odgovorio kako nije to očekivao u restoranu u kojem je bilo i drugih ljudi. "Nisam se jednostavno snašao u tom trenutku" – ponovio je dodajući kako u njegovom društvu nisu bili Račan i Bandić. "Prijatelji su mislili da je to dobar štos. Niti sam naručio plesačicu, niti sam ju platio" – zaključio je Šostar ne želeći odgovarati na daljnja pitanja, pa tako niti na ono hoće li, budući da je jedan od najmoćnijih ljudi u Zagrebu, razmisliti o podnošenju ostavke.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku