hamburger-icon

Kliker.info

Novi teroristički čin u Parizu: policajac ubijen iz kalašnjikova, drugi teško ranjen, policija blokirala središte grada (Video)

Novi teroristički čin u Parizu: policajac ubijen iz kalašnjikova, drugi teško ranjen, policija blokirala središte grada (Video)

20 Aprila
22:30 2017

Jedam policajac je ubijen, a drugi teško ranjen u pucnjavi na području pariškog Champs Elyseesa, javlja Reuters. Cijelo područje je blokirano, a više sigurnosnih vozila je na terenu, dok se građanima i turistima savjetuje da izbjegavaju spomenuto područje. Pokrenuta je sigurnosna operacija većih razmjera, a područje nadlijeće helikopter.

Kako javljaju francuski mediji, zasad neidentificirani napadač zapucao je prema policajcima koji su čavali stanicu metroa ‘Franklin RoosevelT’ te je jednog na mjestu ubio, a još jednog teško ranio. Policija je uzvratila paljbu te je, kako navodi, napadača neutralizirala.

Svjedok je za Reuters ispričao da je u blizini robne kuće Marks & Spencer muškarac izletio iz automobila i počeo pucati iz automatske puške, najvjerojatnije kalašnjikova.Reuters javlja, pozivajući se na parišku policiju, da je riječ o ciljanom napadu na policajce te da se vrlo vjerojatno radi o terorističkom činu.

Pojavila su se i izvješća da je napadač imao pomagača ili pomagače, kao i da su u pitanju azilanti, ali to zasad nije potvrđeno. Napad je izveden samo nekoliko dana prije francuskih predsjedničkih izbora.

(Kliker.info)

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku