hamburger-icon

Kliker.info

Novi selektor reprezentacije BiH: u užem krugu Baždarević, Stepanović i Muzurović

Novi selektor reprezentacije BiH: u užem krugu Baždarević, Stepanović i Muzurović

13 Decembra
22:42 2006

Mehmed Baždarević, Dragoslav Stepanović i Fuad Muzurović kandidati su za novog izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Stručna Tehničko-trenerska komisija Nogometnog saveza BiH je danas odabrala trojicu kandidata koji su ušli u najuži izbor za izbornika, priopćeno je iz NSBiH.

 

Prijave na natječaj za izbornika još su dostavili Vlatko Glavaš, Ratko Ninković, Ivo Ištuk, Slobodan Santrač, Šener Bajramović, Radomir Jovičić, Enver Hadžiabdić, Husnija Arapović, Nikola Nikić, Roberto Lendi i Ivan Katalinić.

 

 

Komisija je utvrdila da svi kandidati ispunjavaju formalne uvjete za izbornika, a u suradnji s direktorom reprezentacija u uži krug kandidata izabrala je Baždarevića, Stepanovića i Muzurovića.

 

 

Komisija je dostavila imena kandidata Predsjedništvu i Izvršnom odboru Saveza koji će izabrati novog izbornika reprezentacije.

 

 

Novoizabrani selektor će birati Stručni stožer od kandidata koji su se prijavili na javni poziv, a odmah nakon toga će Stručna komisija nastaviti rad na utvrđivanju finalnih prijedloga za ostale reprezentativne selekcije NSBiH.

 

 

(Fena)

 

 

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku