hamburger-icon

Kliker.info

NLO iznad Mostara

NLO iznad Mostara

25 Juna
18:45 2008

Mirela B. iz mostarskog naselja  Bijeli Brijeg fotografisala je svojim mobilnim telefonom čudnu letjelicu iznad grada za koju tvrdi da je neidentifikovani leteći objekat (NLO).

Fotografiju, koju je objavio mostarski "Dnevni list", Mirela B. snimila je prošle srijede oko 5.30 časova ujutro, a na snimku se vidi da je riječ o letjelici elipsastog oblika.

"Ustala sam rano da bih učila. Kada sam izašla na balkon, imala sam šta vidjeti. Na nebu, bez ijednog oblaka, vidjela  sam letjelicu za koju tvrdim da je NLO, jer ne liči ni na šta drugo", rekla je Mirela B.

Ona napominje da je vazduh ispod letjelice treperio i da je pulsirao svjetlima, što nikad do tada nije vidjela.

Osim Mirele, još jedna Mostarka – Ćamila Mujanović iz naselja Vrapčići, ispričala je da je u noći sa nedjelje na ponedjeljak vidjela isti prizor.

”Kroz prozor na kuhinji, koji gleda u brdo prema Podveležju, vidjela sam nesvakidašnji prizor. Ogromna okrugla letjelica, u koju se nije moglo gledati od svjetlosti koju je ispuštala, spustila se između dva brda", rekla je  Mujanović.

Ona dodaje da je stajala pored prozora i vidjela da se letjelica nakon 10 do 20 minuta podigla sa zemlje i nestala.

Prije nekoliko mjeseci mještani sela Svinjarina u Podveležju kod Mostara uočili su  pojavu misterioznih krugova kakve nikad do tada nisu vidjeli.

Novinari su tada fotografisali jedan veći krug prečnika devet metara i jedan manji krug. Krugovi na zemlji  bili su pravilnog oblika, a trava unutar njih spržena i žuta.

(Kliker.info/Dnevni avaz)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku