hamburger-icon

Kliker.info

Nezapamćeni masakr u Vojvodini : Svekar ubio mladu i njene roditelje poslije svadbe !

Nezapamćeni masakr u Vojvodini : Svekar ubio mladu i njene roditelje poslije svadbe !

17 Maja
16:53 2015

svekar1

Srbiju je u nedjelju uzdrmao masakr, do kojeg je došlo oko 10 sati u mjestu Martonoš pored gradića Kanjiže u Vojvodini.Do tragedije je došlo zbog narušenih porodičnih odnosa, dan nakon svadbe.Svekar Rade Šefer (1960) je iz lovačke puške ubio snahu Nataliju (1990) i njene roditelje Šandora (1963) i Karolinu Bajtai (1972). U ovom nemilom događaju stradali su i Roza Š. (1968), J. T. (1941) i B. T. (1947). Ubica se nakon krvavog pira u kući mladinih roditelja i sam ubio.

Prema prvim neslužbenim informacijama, koje prenose srpski mediji, ubici se u subotu oženio sin Vlastimir, ali on se vjenčanju protivio jer mu se navodno nije sviđala snaha. No, njegova supruga je odobravala svadbu pa je među njima došlo do prepirke tokom koje je buduću suprugu svog sina nazivao pogrdnim imenima, a kasnije se na samoj svadbi ponovno posvađao sa ženom, ali i sa sinom.

Okolnosti u kojima je u nedjelju ujutro nakon svega krenuo u krvavi pir nisu sasvim jasne, a do sada je utvrđeno da je Rade Šefer u krvavom pohodu ubio mladu, njene roditelje, svoju suprugu, tasta i taštu, a zatim je i sebi presudio.Sin i unuk ubice nisu bili prisutni kada je Šefer pucao.Ubica je u krvoproliće navodno krenuo mrtav pijan naoružan lovačkom puškom.Radeta Šefera (55), vinovnika tragedije u mjestu Martonoš komšije opisuju kao povučenog, a u policiji nije imao dosije. On se prošle godine razveo od supruge Roze i nju je krivio da je sinu našla ubijenu mladu Nataliju za ženu.

(Kliker.info-agencije)


Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku