hamburger-icon

Kliker.info

Neki novi klinci : Liberalni srpski patrioti poručili Miloradu Dodiku da se ne igra s vatrom

Neki novi klinci : Liberalni srpski patrioti poručili Miloradu Dodiku da se ne igra s vatrom

22 Decembra
06:14 2008

 

 

 

Posljednjih nekoliko dana, u republici Srpskoj se najviše priča o javno najavljenom osnivanju nove organizacije –

Pokret liberalnih srpskih patriota BiH. Informacija o tome postavljena je i na internet forumu http:/forum.banjaluka. com sa željom da se otvori rasprava u kojoj će učestvovati građani. Međutim, tema je sa sajta odmah nestala, zapravo ona je „zaključena“. Zbog toga su inicijatori osnivanja Pokreta liberalnih srpskih patriota BiH uputili otvoreno pismo Miloradu Dodiku, premijeru Republike Srpske.

Čega se plašite

Gospodine Dodik, morate biti svjesni da će Vas totalitarno i nedemokratsko ponašanje odvesti na smetljište istorije. Ne gušite slobode, jer srpski narod može neko vrijeme bez slobode, a onda se predomisli. Dobro proučite sadržaj pisma koje Vam šaljemo, jer će Vas srpski narod vrlo brzo kazniti za greške koje sada činite. Istom onom snagom kojom se sada, posredstvom dirigovanih medija, kreira Vaš kult u javnosti, vrlo brzo ćete biti „šutnuti“ sa scene, jer klica stare srpske slobode već klija. Zar je moguće da Vaša svemoćna volja doseže čak i do jednog običnog internet foruma u Banjaluci gdje smo objavili naše prve namjere i tema je automatski zaključana. Zašto? Zbog čega? Zašto se plašite opozicije, suprotnog mišljenja i slobodne razmjene ideja? Nije li to neki novi komunizam za nesretni srpski narod. Je li to poslije Tita Slobo, poslije Slobe Milo, a slično Milu Milorad? Ili je sve to samo lopovluk? Obavještavamo Vas da u 60 odsto opština u RS imamo postavljena povjerenstva Pokreta i upozoravamo da se ne igrate vatrom i pokušate zastrašivati naše članove na bilo koji način – stoji u pismu.

Teški zločini

– Budućnost srpskg naroda u BiH zavisi isključivo od raskidanja svih veza s bezumnicima i njihovom epohom, priznavanje grešaka iz bliske prošlosti i okretanja budućnosti… Blistavu istoriju srpskog naroda s početka 20. vijeka su ukaljali i zamrljali bezumnici Milošević, Karadžić, Mladić i drugi. Bezumnici su nanijeli veliku mrlju na blistavi srpski oreol i ostavili budućim generacijama teško breme genocida u Srebrenici, granatiranja sarajeva, etničkog čišćenja i drugih necivilizacijskih nečinjenja i činjenja – stoji, pored ostalog, u Proglasu Pokreta liberalnih srpskih patriota.

Interes srpskog naroda u BiH je saradnja s druga dva naroda u BiH

U Proglasu Pokreta se kaže da su za sadašnju situaciju krivi oni koji zaustavljaju i usporavaju proces nacionalnog ozdravljenja i otrježnjenja i otežavaju proces evropskih integracija upiranjem prsta u druge narode.- Ovo traženje trna u oku drugog, pored balvana u vlastitom oku, jedna je od najvećih prevara srpske političke elite – stoji u Proglasu.Također se upozorava na srpske političare koji svojom političkom konstantno podstiču iseljavanje Srba iz Republike Srpske i federacije BiH u Srbiju, naročito iz istočne RS.- Jedini pravi interes srpskog naroda u BiH je saradnja s druga dva naroda u BiH, što brža integracija u EU i ekonomsko-kulturni razvoj.Sve drugo, sve druge prepoznatljive srpske mane će i dalje puniti Srbiju Srbima iz BIH i tako zapečatiti budućnost bosanskih Srba – stoji u Proglasu Pokreta koji je saopštio da iz razmljivih razloga još u vijek tajno djeluje.   (Kliker.info-San) 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku