hamburger-icon

Kliker.info

Nakon završetka radova, psima neće biti dozvoljen ulaz u park!

Nakon završetka radova, psima neće biti dozvoljen ulaz u park!

30 Septembra
17:39 2006

Bešlić je u izjavi za novinare kazao kako rekonstrukcija i revitalizacija parka obuhvaća ugradnju sustava za natapanje, rasvjete i zamjena drvenih igračaka te video-nadzora. – Gradska uprava Mostara za ovaj projekt osigurala je oko 250 tisuća KM, od čega je donacija ”Mercatora” 40 tisuća KM, a iz proračuna izdvojio 100 tisuća KM dok će troškove postavljanja rasvjete u iznosu od 110 KM snositi Elektroprivreda HB Herceg-Bosne. Cijeli park bit će pokriven prskalicama i uradit će se vodocrpilište u parku, tako da će se podzemna tehnička voda koristit za navodnjavanje. Obnovit će se i zelenilo jer postojeće je već skoro 40 godina staro tako da će se ono izvaditi i posadit će se nove biljke. Također, ovoj godini planirano je i početak radova na popločavanju staza kroz park, a taj posao bi se završio iduće godine – kazao je Bešlić dodavši kako će u sklopu ovog projekta planirana je i obnova drvenih igračaka za djecu.
Bešlić je zahvalio svima koji su pomogli da se ovaj projekt realizira, a rok za završetak radova je 31. listopada 2006. te je i ovom prigodom naglasio da psima neće biti dozvoljen ulaz u park i da će se za tu namjenu tražiti drugi prostor u gradu.
Time će se izbjeći dosadašnji problemi jer neodgovorni vlasnici unatoč zabrani dovode pse u park gdje se igraju djeca. Na svu sreću do sada nije bilo nikakvih zaraza niti napada ili ugriza djece.

(Bljesak.info)

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku