hamburger-icon

Kliker.info

Nakon višemjesečnih nagađanja : Kate Middleton objavila da ima rak

Nakon višemjesečnih nagađanja : Kate Middleton objavila da ima rak

23 Marta
05:06 2024

 Princeza od Walesa sinoć  je objavila da joj je u 42. godini dijagnosticiran rak i da je pod “preventivnom” kemoterapijom. Kate Middleton javnosti se obratila emotivnom videoporukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza “šokirala čitavu obitelj” i da su ona i William “činili sve što mogu da situaciju procesuiraju i riješe privatno za dobrobit obitelji”.

“Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro”, dodala je u videu snimljenom u porodičnom  vrtu.

Princeza od Walesa zadnji je put viđena u javnosti 25. decembra, a Kensingtonska palača je 17. januara objavila saopštenje u kojem je javnost doznala da je Kate otišla na “planiranu abdominalnu operaciju” u londonskoj klinici.

Kaže da je “svakim danom sve jača”

Njezin nagli nestanak iz javnosti, kao i tajnovitost vezana uz njezino zdravstveno stanje, uznemirili su mnoge, a na društvenim mrežama počele su se širiti razne teorije zavjera o razlozima njezinog nestanka. Javnost je uzburkala i fotografija nje s djecom objavljena povodom Majčinog dana. Nakon raznih teorija, Kate se i tad oglasila te otkrila da je “sama editirala fotografiju”.

Princeza od Walesa u emotivnom je videu otkrila i kako umiruje svoju djecu usred svoje borbe s rakom. Majka troje djece kaže da su ona i princ William objasnili situaciju svojoj djeci Georgeu, Charlotte i Louisu nakon “šoka koji je uslijedio dijagnozom”.

Princeza im je rekla da je “dobro i da je svakim danom sve jača” te da se “usredotočuje na stvari koje će joj pomoći da ozdravi”. “Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro”, dodala je u videu snimljenom u porodičnom  vrtu.

“Kako sam i njima rekla – dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim; u umu, tijelu i duhu. Imati Williama uz mene također je veliki izvor utjehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači”, nastavila je Kate u emotivnom videu.

(Kliker.info-agencije)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku