hamburger-icon

Kliker.info

Nakon incidenta u Mostaru, Fiennesu pozlilo u Zagrebu

Nakon incidenta u Mostaru, Fiennesu pozlilo u Zagrebu

11 Jula
16:01 2008

Po dolasku u Hrvatsku, poznatom britanskom glumcu Ralphu Fiennesu pružena je hitna liječnička pomoć nakon što mu je naglo pozlilo. Fiennes je, saznaje Nacional, zatražio pomoć, te je danas prevezen na zagrebačko Rebro,  gdje je podvrgnut pretragama.

Za sada liječnici ne znaju konkretne uzroke nagle bolesti glumca, no pretpostavlja se da mu je za posjeta Rumunjskoj početkom tjedna u organizam ušla bakterija koja se tek danas ‘aktivirala’, uzokovavši malaksalost i mučninu.

Nije poznato koliko će Fiennes biti zadržan na promatranjima.

Poznati glumac, čija je karijera između ostalog obilježena ulogama u filmovima Engleski pacijent i Schindlerova lista, u posjet Hrvatskoj došao je iz susjedne Bosne i Hercegovine, u potrazi za lokalitetima na kojima će snimati svoj novi film u kojemu je glavni glumac i režiser. Prije toga posjetio je Rumunjsku, Srbiju i Bugarsku, a jučer je za posjeta BiH doživio priličnu neugodnost.

Boraveći u Mostaru, Fiennes se posve nenadano našao u incidentnoj situaciji, jer se raspitivao o hrvatskom generalu Anti Gotovini, nakon čega je zajedno s društvom bio primoran napustiti jedan restoran u okolici Starog mosta. Naime, za vrijeme posjeta Splitu u utorak, Fiennes je zamijetio nekoliko plakata s likom Gotovine te je želio znati više o kome se radi. Skupina mladića zaprijetila im je da ne spominju Gotovinu.

Međutim, nakon što Fiennes i njegovo društvo nisu shvatili o čemu je riječ, jedan im je mladić prišao i kazao da ne smiju pričati o hrvatskim generalima, što je ponukalo britanskog glumca da na kraju i ode iz restorana, pišu bosanskohercegovački mediji.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku