hamburger-icon

Kliker.info

Mostarski skakači nastupili u Crnoj Gori

Mostarski skakači nastupili u Crnoj Gori

09 Jula
21:15 2008

Mostarski šampioni skokova sa Starog mosta, Lorens Listo i Samir Zukanović Lile sudjelovali su na visinskim skokovima u Mojkovcu i Kolašinu u susjednoj Crnoj Gori. Pored domaćih, nastupili su još i skakači iz Užica, Kragujevca , Novog Sada (Srbija), te Konjica i Mostara (BiH).

U Mojkovcu se skakalo sa Starog mosta visine 17 metara, dok je u Kolašinu za tu priliku napravljena skakaonica visine 14 metara.

Ovo je drugi nastup Mostaraca na natjecanju u Kolašinu, pošto su sa domaćinima uspostavili prijateljske odnose.

Na skakaonici u Mojkovcu predstavili su se prvi put, ali poziv za sudjelovanje i sljedeće godine je odmah uslijedio od strane lokalne Turističke zajednice, koja je organizator natjecanja.

 Zukanović i Listo ističu visoku razinu organizacije i gostoprimstvo domaćina u oba mjesta.

‘Posebno bih želio istaći gostoprimstvo i prijateljski odnos Vladana Bulatovića iz Kolašina, koji je neprekidno pokazivao želju da nas što ljepše ugosti. Doček je bio na velikoj razini, pošto nas tamo jako cijene kao elitne skakače iz Mostara. Ovo je bila prilika da se nakon godinu dana ponovo sastanemo i u prijateljskoj atmosferi družimo. Rezultat zaista nije bitan’, rekao je Samir Zukanović Lile za RTM.

Mostarski skakači redovno nastupaju na natjecanjima u susjednim državama, pošto su vrlo cijenjeni i poznati.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku