hamburger-icon

Kliker.info

Mostar: Zbog nesuglasica oko parkinga, zapaljena “škoda” Miroslava Rozića

Mostar: Zbog nesuglasica oko parkinga, zapaljena “škoda” Miroslava Rozića

09 Oktobra
21:06 2006

Nakon dojave o požaru, na lice mjesta izašli su pripadnici mostarske policije i Vatrogasne jedinice  Mostar koji su ugasili požar i spriječili njegovo daljnje širenje na druge automobile.
Vlasnik automobila  nije ništa znao o požaru. Tek kada su stigli vatrogasci i policija probudio ga je jedan od komšija i rekao da mu gori automobil.
Nakon što je  požar ugašen policija je obavila uviđaj, a tragove s lica mjesta uzeo je inspektor za protupožarnu zaštitu. Kako za naš list kaže portparol MUP-a HNK Srećko Bošnja, tragovi s lica mjesta ne upućuju da se automobil sam zapalio. Zato se  sumnja da jsu za sada nepoznati počinitelji postavili požar. I vlasnik automobila Miroslav Rozić istakao je uvjerenje da je automobil namjerno spaljen. Pretpostavlja da je pod automobila posuta neka zapaljiva tekućina poput benzina,  a potom zapaljena.
Rozić, inače, zanatlija staklorezac, kaže kako nije čovjek «od problema» pa da ih i u poslu nije nikada niti imao.
– Međutim, u subotu navečer oko 22.20 sati primio sam poziv na mobitel sa skrivenog broja, vjerojatno mobitela. Nepoznati muškarac obratio mi se riječima: «Opet si parkirao na moje mjesto»! Nisam tome pridavao prevelike pažnje, ali opet sam dobio poziv u 00.10 sati gdje mi je, vjerojatno taj isti muškarac, ponovno prijetio zbog parkinga – rekao je Rozić.
Kaže da mu nije jasno zašto bi neko prijetio zbog parkinga, te ne zna ko stoji iza toga.
  Nadam se da će policija to uskoro i otkriti. Ako se bude htjelo, policija  putem telekom operatera može utvrditi ko je uputio poziv na moj broj mobitela i tako  doći do osobe koja je prijetila i po svemu sudeći zapalila automobil – kazao nam je Rozić.
Inače, i prije skoro tri mjeseca, na Rozićevu automobilu je pričinjena veća materijalna šteta. Tada mu je nepoznata osoba izbušila sve četiri gume na automobilu i na ostavila poruku da više ne parkira na tuđe mjesto.  Policije, međutim, nije uspjela otkriti počinitelje.


(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku