hamburger-icon

Kliker.info

Mostar: Nakon sedmodnevne potrage pronađeno tijelo Dragana Tomića

Mostar: Nakon sedmodnevne potrage pronađeno tijelo Dragana Tomića

28 Augusta
20:26 2006

Sedam dana nakon utapanja u rijeci Neretvi, u nedjelju oko 19. 30sati pronađeno je tijelo 34-godišnjeg Dragana Tomića iz Mostara.
Policijskoj
stanici  Mostar Jug obratio Zijo Kreso i prijavio da na lokalitetu Konjusi, južno od Mostara, u rijeci Neretvi pluta tijelo nepoznatog muškarca. Policijska patrola izašla na lice mjesta i osigurala do dolaska ekipe za uviđaj. Uz pomoć pripadnika Vatrogasne jedinice Mostar tijelo je izvučeno na obalu rijeke gdje je obavljen uviđaj. 
Identifikacijom rodbine, utvrđeno je da se radi o Draganu Tomiću, koji se utopio u prošlu nedjelju. Nakon identifikacije tijelo je prevezeno u Gradsku mrtvačnicu Bijeli Brijeg odakle će naknadno biti predano obitelji radi pokoparekao  portparol
Podsjetimo,
tokom sedmodnevne potrage ronioci i pripadnici Jedinice za podršku MUP-a, te rodbina i prijatelji nisu uspjeli pronaći tijelo Dragana Tomića.
Tomić
je u prošlu nedjelju zajedno s prijateljima provodio poslijepodnevne sate na Neretvi. Oko 18.30 sati odlučio malo osvježiti, pa je skočio u Neretvu. Povukla ga je riječna struja i nestao je ispod površine vode.

U međuvremenu se  MUP HNK posredstvom EUPM-a obratio za pomoć pripadnicima EUFOR-a.
EUFOR-u je u petak pisana zamolba za pružanje logističke pomoći u potrazi za tijelom Dragana Tomića. U ponedjeljak su nam pozitivno odgovorili i bili su spremni ponuditi sve što se od njih bude tražilo da pomognu u potrazi. Ali tijelo je pronađeno pa za to nije bilo potrebe – rekao je Bošnjak.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku