hamburger-icon

Kliker.info

Margot Robbie najavila pauzu: Mislim da je svima slabo kada me ugledaju

Margot Robbie najavila pauzu: Mislim da je svima slabo kada me ugledaju

16 Januara
04:55 2024

Margot Robbie, glumica koja se proslavila ulogama u filmovima kao što su “Vuk s Wall Streeta” i trijumfa zvanog “Barbie”, odlučila se povući iz središta pozornosti. Konkretnije, glumica je najavila privremenu pauzu od glume.

U jednom od recentnijih intervjua zvijezda je izrazila želju da se udalji od svjetla reflektora, navodeći potrebu za odmorom od filmskih uloga, zaigrano sugerirajući da je njezin nedavni blockbuster redateljice Grete Gerwig, možda učinio zasićenje kod publike.

“Mislim da je svima slabo kada me ugledaju [na ekranu] sada. Vjerojatno bih trebala nestati s ekrana na neko vrijeme”, duhovito je kazala.

“Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: ‘Opet ona? Upravo smo proveli cijelo ljeto s njom. Prošli smo to'”, nadodala je, te zaključila: “Ne znam što ću sljedeće učiniti, ali nadam se da će još malo proći do toga”.

U drugom dijelu razgovora, Robbie je otvoreno podijelila svoje težnje da uskoči u redateljsku stolicu, izrazivši želju da režira vlastiti film nakon što je godinama pridonosila stvaranju dobro prihvaćenih projekata.

“Stvarno želim režirati. Osjećala sam da želim režirati otprilike zadnjih sedam godina. Ali uvijek sam to doživljavala kao privilegiju, a ne pravo”, pojasnila je, prenosi Gossip Herald. –

(Kliker.info-agencije)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku