hamburger-icon

Kliker.info

Madona: Homoseksualci zaštićeniji od žena

Madona: Homoseksualci zaštićeniji od žena

12 Marta
05:42 2015

Madona1To što je 8. mart prošao ne znači da ne treba više govoriti o pravima žena, a čak su i prava homoseksualaca zaštićenija od prava žena, misli Madona koja od objavljivanja svog novog albuma “Rebel Hearts” ne propušta nijednu priliku da se osvrne na tu temu.

U intervjuu Out Magazinu 56-ogodišnja pjevačica je održala pravo predavanja o pravima žena, za koja smatra da su najzapostavljenija.

“Čak su i prava homoseksualaca zaštićenija od prava žena. Ljudi imaju više razumijevanja za gejeve nego za žene. Stvari se kreću nabolje za homoseksualce, Afroamerikance… A žene su i dalje najmarginalizovanija grupacija”, istakla je kraljica popa. “Stalno nas etiketiraju – ili ste djevica ili kurva, a kada uđete u određene godine više nemate pravo da se seksualno izražavate, da budete neudate ili da izlazite sa mlađim muškarcima.”

Već godinama ikona gej zajednice, popularna pjevačica je često imala utisak da je heteroseksualci ne razumiju.

“Sve što su željeli je da spavaju sa mnom. Homoseksualci su me, pak, uvijek razumjeli i sa njima sam se dobro osjećala”, objasnila je ona i dodala: “Postojao je samo jedan problem – nisu htjeli da spavaju sa mnom.”

(Kliker.info-agencije)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku