hamburger-icon

Kliker.info

Ljubo Bešlić: Hitno nastaviti obnovu stambenog fonda

Ljubo Bešlić: Hitno nastaviti obnovu stambenog fonda

16 Jula
19:27 2008
Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić održao je sastanak u s voditeljem Službe za građenje i obnovu Mirom Kordićem, voditeljem Službe za nekretnine Zvonkom Stanićem i voditeljem Službe za građevinske propise Grada Mostara Zdravkom Čuljkom.

Tema sastanka bili su projekt obnove stambenih kolektivnih objekata kao i zastoji u realizaciji pojedinih projekata vezani za imovinsko – pravne odnose.

Na sastanku je dogovoreno iznalaženje rješenja za obnovu stambene zgrade u Šantićevoj ulici na broju 42, odnosno izdavanje dozvola za rekonstrukciji i potpisivanje ugovora s izvođačem radova. Novac za obnovu te zgrade je već osiguran, a do kraja tjedna bit će uplaćen i avans ostalim izvođačima koji rade na projektu obnove ostalih stambenih zgrada.

Gradonačelnik Bešlić ih je također upoznao kako je proteklih u kontaktnu s Vijećem ministara BiH dogovoreno da se uskoro i s njihove strane osigura novac koji je obećan za projekt obnove 28 kolektivnih stambenih objekata i Muzičke škole u Mostaru.

Također, u roku od deset dana bit će održan i sastanak gradonačelnika Bešlića sa stanarima zgrade u ulici Ante Starčevića br 1. tzv ”zgrade Ćiro“ s ciljem mogućnosti postizanja dogovora sa stanarima da im se ponude zamjenski stanovi, a kako bi se stvorili preduvjeti za planirano proširenje prometnice od hotela Ero do Gimnazije.

Na sastanku je bilo riječi i oko zastoja realizacije uređenja trim – staze. Dogovoreno je da se idući tjedan riješe sve imovinsko – pravne prepreke kako bi se prema potpisanom ugovoru s izvođačem radova krenulo u realizaciju tog projekta.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku