hamburger-icon

Kliker.info

Ko zna zna : Zagrebačka Arena tri sata plesala uz Čolićeve hitove

Ko zna zna : Zagrebačka Arena tri sata plesala uz Čolićeve hitove

09 Marta
04:34 2009

Puna tri sata Zdravko Čolić na sceni je nizao svoje dugovječne hitove, a uz njega su se izmjenjivale filharmonija, balerine. Cijeloj atmosferi pridonijeli su i efekti, poput baklji, vatrometa i monitora koji se pobrinuo da cijela dvorana vidi što “maher” izvodi na sceni. Upravo zbog toga nitko sinoć nije sjedio u stolicama, pa ni Tomislav Petrović, menadžer najveće hrvatske ženske zvijezde – Severine. Ona na koncert nije došla.
Slavica nije došla
No, sve oči ionako su bile uprte na stakla iza kojih se u loži broj deset, navodno, trebala pojaviti Slavica Ecclestone i to bez supruga Berniea. No, gospođa Ecclestone, doznajemo, koncert Zdravka Čolića ipak je odlučila zaobići.- Kad sam bila mala, plesala sam uz njegove pjesmu “Pusti pusti modu”. Ta mi je nekako ostala urezana u sjećanju, ali i “Kristina”, jer se tako zove moja sestra koja je večeras sa mnom na koncertu – rekla je Danijela Gračan, bivša Kraljica Hrvatske, koja je među rijekom poznatih sinoć bila na zagrebačkom koncertu Zdravka Čolića. Spektaklom održanim u Areni, svima drag Čola sinoć se nakon pet godina vratio u hrvatsku metropolu.– Sretan sam što sam opet među vama i to u ovako prelijepu zdanju – rekao je Čolić, ne skrivajući svoje oduševljenje pred prepunjenom dvoranom. U nju je privukao i mnoge prijatelje iz javnog života, među kojima i Tonyja Cetinskog, Jelenu Radan, meritasice, Mineu.
Pozivi s koncerta
– Čola mi je definitivno najdraži pjevač i sve su mi njegove pjesme jednako drage. Kad sam bio u fazi odljubljivanja, odgovarale su mi njegove spore stvari, a kad sam bio sretan, stizale su me “Ruška” i “Mađarica” – otkrio je Dražen Kocijan Kocka, voditelj showa Farma. No, najdraža pjesma manekenki Ivi Balaban čini se da je hit s Eurosonga “Gori vatra”. U društvu prijateljica Branke Bebić i Ive Todorić na tu pjesmu nije mogla suzdržati emocije te je mobitelom nazvala nekoga – možda i supruga, nogometaša Boška Balabana. Jacques Houdek na sve je pjesme cupkao u backstageu, gdje smo pri kraju koncerta 
 zateki i Ivicu Propadala… (Kliker.info-VL)

Oznake
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku