hamburger-icon

Kliker.info

Jane Fonda : Još me sustižu grijesi iz prošlosti !

Jane Fonda : Još me sustižu grijesi iz prošlosti !

20 Januara
18:22 2015

JaneF1Slavna glumica i u 77. godini ima što za reći o događajima koji su joj obilježili život, ne skrivajući ni detalje prijateljstva s Gretom Garbo i Michaelom Jacksonom. Holivudska veteranka koja se ovih dana najviše čuje je 77-godišnja američka glumica Jane Fonda.

Neustrašiva Jane ovog puta je nekim svojim priznanjima iznenadila i one koji su mislili da ne postoji detalj u njezinom životu koji nije razotkrila javnosti. Ipak, čini se da slavna glumica još uvijek ima asa u rukavu i to nekoliko.

Djetinjstvo obilježeno obiteljskom tragedijom i majčinim samoubojstvom zauvijek ju je obilježilo, potaknulo da u životu bude borac, aktivistica i feministica. Bila je veliki protivnik američko-vijetnamskog rata, a u Vijetnamu se 1972. u jeku ratnih sukoba u Hanoi slikala s vijetnamskim vojnicima zbog čega su je Amerikanci proglasili izdajicom. Danas taj potez Jane smatra najvećom greškom u svom životu.

‘Pogriješila sam i to će me boljeti do groba. Kajem se zbog toga jer su ljudi moje putovanje u Vijetnam shvatili pogrešno. Ja sam tamo protestirala protiv rata, a ne protiv američkih vojnika’, pokušala je objasniti Jane nedavno svoj kontroverzni potez američkim vojnim veteranima. Dodala je kako zbog fotografije žali, ali ne i zbog putovanja u Vijetnam koje smatra ‘nevjerojatnim životnim iskustvom’. Priznala je kako je s ocem Heryjem Fondom imala vrlo težak odnos tijekom života što ju je kasnije obilježilo u odnosu s muškarcima i u brakovima koji su se redom raspadali. Prijateljstva su s druge strane trajala puno duže.

‘Mislim da se jedino ja mogu pohvaliti kako sam se kupala gola noću s Gretom Garbo i Michaelom Jacksonom’, natuknula je Jane. U govoru koji je održala u listopadu prošle godine povodom 40. godišnjice američkog centra za žrtve silovanja otvorila se o svojoj majci koja se ubila kad je Jane bilo 12 godina. Glumica je tada otkrila da je razlog tog čina bilo seksualno zlostavljanje njezine majke u djetinjstvu. ‘Nakon njezine smrti osjećala sam se bijedno kao da nisam vrijedna ljubavi. Dugo je trebalo da se oslobodim tog osjećaja’, rekla je Jane dodavši kako se tek u svojim 60-tima počela osjećati emocionalno zdravo.

Kliker.info-TP)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku