hamburger-icon

Kliker.info

Čiro stigao: Borit će se, ginuti, bit će kamikaze!

Čiro stigao: Borit će se, ginuti, bit će kamikaze!

16 Jula
02:50 2008

Miroslav Blažević danas je stigao u Sarajevo. Na aerodromu ga je dočekao veliki broj novinara na čija je pitanja odgovarao srdačno I strpljivo. Bio je u svom elementu rekavši: "Uzbuđen sam, lijepo je doći u svoju rodnu zemlju i to u ulozi izbornika reprezentacije."

Naravno, glavna tema bila je kako i koga dovesti, odnosno vratiti u državni dres, a Blažević je poručio: "Zajebite priče, svi će igrati! Razgovarao sam sa Emirom Spahićem, on će doći, ali i ostali. To će biti jaka momčad, najjača."

"Moram još nešto reći, nije ovo folklor! Nisam za dolazak pjevača na moju promociju. Ovo je ozbiljna stvar, želimo na Svjetsko prvenstvo 2010., a ne da se od mog dolaska pravi kič. Posla se treba prihvatiti odmah. Vremena nemamo puno. Do kvalifikacija igramo samo sa Bugarima 20. kolovoza", poručuje Blažević.

Ćiro će dvogodišnji ugovor potpisati 24. srpnja. Plaća će mu biti 5.000 eura, ali od svakog sponzora kojeg dovede Savezu, Ćiro će dobiti 70 posto iznosa.

Na kraju je za igrače koji će igrati rekao: "Borit će se, ginuti, bit će kamikaze!" Novi izbornik BiH već u srijedu vraća se u Hrvatsku, a u Sarajevo će opet doći dan prije potpisivanja ugovora, dakle 23. srpnja.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku