hamburger-icon

Kliker.info

Hoću Alaha mi,obeća Željko Komšić

Hoću Alaha mi,obeća Željko Komšić

22 Oktobra
04:30 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Piše: Emil Karamatić

 

Poslije silinih hrvatskih desničarskih udara na Željka Komšića, odlučio on bezbožnik i komunista,novi hrvatski član Predsjedništva, malo prošetati do hercegovačkih Hrvata.Stotinjak Hrvata dočekalo Komšića u želji da ga ponešto priupita.Iz gomile se se na trenutak izdvoji nešto bučniji glas s pitanjem kakvo je novi član predsjedništva i očekivao.-Nego, de ti nama reci predsjedniče, hoćeš li ti zastupati interese hrvatskog naroda?-upita glas iz maseeljko ih onako pogleda, kao što idiot gleda nekog normalnog i reče:-Hoću Alaha mi! Ovo je samo kratka priča ili vic koji kruži internetom ovih dana. I nije ovo jedina priča o Željku Komšiću, o njemu se može ispričati još puno toga. Međutim mora se postaviti pitanje jeli Komšić toliki idiot kolikim ga žele predstaviti predstavnici gubitničkih strana. Ako oni kažu, onda vjerojatno jest. I do sada je bio običaj koga god oni proglase idiotom da mu ništa drugo ne preostaje nego da se pakira i da ide u ludnicu. Ovaj put čini mi se neće biti tako.Priča će se razvijati uostalom kao i sa izborom Stipe Mesića za predsjednika R Hrvatske, kojeg su Hercegovci mrzili sve do onog trenutka kad je ponovo počeo slati novce i kad su Hercegovci zaboravili priču o ribaru. Ali ipak, nama je  najbliskija priča, o federalnom  ministru kulture Srbinu Gavrilu Grahovcu, koji je postao najomiljeniji ministar među širokobriješkim franjevcima i hrvatskim organizatorima kulturnih manifestacija.Ni dan danas skoro da ne postoji Hrvat u Hercegovini koji recimo zna da je Gavro Srbin.Ne zna i nema šanse da zna dokle god Gavrilo bude pokrovitelj svega onog što nosi hrvatski predznak. Spasio je Gavrilo i prvi hrvatski film "Živi i mrtvi".-Kad je nestalo para kesu odriješi Gavro-kaže producent ovog film Miro Barnjak.Uistinu treba slijediti Gavrilov put, a u ovom trenutku to bi trebao učiniti I  Željo Komšić.Hrvati će ga navodno mrzti sve do onog trenutka dok ne postane sponzor.
Sjetite se izjave od prije nekoliko godina kad je direktor Narodnog pozorišta u Sarajevu Gradimir Gojer rekao: -Dabogda nogu slomio onaj ko kroči preko praga Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru-Nekoliko godina poslije bio je počasni gost Dana Matice Hrvatske.Čudo su ta sponzorstva!
 Ovo je pravi trenutak, dok se sa Željkovim imenom zabavljaju kojekakva hercegovačka piskarala, da on uđe na mala hrvatska hercegovačka  vrata i da ih upita: -Jeli ljudi kadno vam počinju Dani Matice Hrvatske, da vam budem sponzor- .Učini to Željko jer hercegovački Hrvati vole one  koji vreću driješe, pa makar govorili -Hoću Alaha mi, i u njima od hrvatstva bio samo metak hrvatski.

Podijeli

2 0 komentara

 1. Essie
  Essie 14 Decembra, 13:51

  Normally I'm against killing but this article slegehturad my ignorance.

  Odgovori
  • Derex
   Derex 22 Februara, 08:59

   Ahoi Haech,glückliryrrweise waren meine Handwerker immer Top, super pünktlich und super fleißig.Was die Geschäftsleute angeht, blicke ich noch nicht durch. Vielleicht fehlt hier einfach ein wenig Konkurrenz. Morgen nehme ich ein Seil mit, falls ich einen Installateur finden sollte, fessele ich ihn und lege ihn hinten quer über den Roller, so bekomme ich ihn schon auf die Baustelle!

   Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku