hamburger-icon

Kliker.info

EURO 2008 : Grčka atmosfera motiv više za nas

EURO 2008 : Grčka atmosfera motiv više za nas

13 Oktobra
12:11 2007

Fudbalska reprezetacija Bosne i Hercegovine otputovala je za Atenu gdje æe u subotu u 20.30 sati igrati kvalifikacijski susret za EURO 2008 protiv Grčke. Stručni štab još uvijek posve ne otkriva taktiku, ali sudeæi po treninzima, jedina novina u sastavu mogao bi biti Admir Vladavić na lijevoj strani vezne linije.Zdravstveni bilten reprezentacije je dobar. Problema ima jedino Adnan Čustović koji je povrijedio rebra i neće putovati u Atenu, dok se Branislav Krunić polako oporavlja i u kombinacijama je za obje utakmice.
‘Imamo još dva treninga do utakmice i tek tada ćemo definitivno riješiti sve dileme. Postava se iskristalizirala, ali moguće je da do utakmice bude nekoliko promjena. Bitno je da oni koji istrče na teren budu hrabri, postojani, dostojanstveni
‘, kazao je Muzurovićev pomoænik Borče Sredojević.Grci četiri dana nakon BiH gostuju u Turskoj, tako da protiv bh. vrste ne smiju ni pomisliti na kiks jer bi gubitkom bodova doveli u pitanje lidersku poziciju.
‘Znamo da će biti teško, Grci će napraviti ludu atmosferu, ali to nama treba biti motiv više. Igrači se žele pokazati u takvom ambijentu. Moguć je da ne bude neke velike igre, odnosno ljepote u igri, i sigurno nas očkuje prije svega borbena utakmica, agresivna i s jedne i druge strane. Oni su u blagoj prednosti, ali svaka je utakmica zasebna prič. Bitno je da mi budemo pravi’, završio je Sredojević(Kliker,info-SportCentar.ba)

 
 
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku