hamburger-icon

Kliker.info

Đurićeva srđivala seks sa djecom

Đurićeva srđivala seks sa djecom

13 Juna
03:08 2008

Emanuela Đurić (27) iz Gradiške, koja je pritvorena u srijedu zbog sumnje da je podvodila četrnaestogodišnju djevojčicu starijim muškarcima, već duže vrijeme se bavi prostitucijom, a bila je i liječena zbog ovisnosti o drogama.

 

 

 

Njene komšije i sugrađani kažu da su bili zgroženi kada su čuli da se bavi i svodništvom i to maloljetnice.

 

 

 

"Oduvijek je bila problematična osoba, koja je često mijenjala partnere, krala i drogirala se", kazao je jedan mještanin Gradiške, koji nije želio da mu otkrivamo ime. On ističe da je Đurićevu često viđao u društvu raznih muškaraca i da su mnogi znali da ona pruža seksualne usluge za novac.

 

 

 

Drugi mještanin ističe da je od svojih poznanika čuo da se preko Đurićeve može srediti "seks sa maloljetnicom". On kaže da je riječ o maloljetnici koja živi s majkom i često su je viđali u gradu sa starijim muškarcima.

 

 

 

"Pričalo se da je Đurićeva za oralno zadovoljavanje tražila između 20 i 30 KM te da je imala klijente kako ovdje u gradu, tako i u Banjaluci", tvrde mještani Gradiške.

 

 

 

Prema njihovim riječima, Đurićeva je u posljednje vrijeme živjela s muškarcem pod nadimkom Laki, a često su boravili u jednom hotelu u tom gradu.

 

 

 

Njen otac Pero Đurić živi u gradiškom naselju Brestovčina, gdje drži betonsku galanteriju "Žardinjera". Đurićeva i njen otac nisu u dobrim odnosima, jer je ona često odlazila od kuće i nije se javljala i po dvije godine.

 

 

 

U kući Pere Đurića juče smo zatekli samo njegovu suprugu Grozdu, Emanuelinu maćehu. Ona je kazala da je o hapšenju Emanuele saznala iz medija i da ne želi ništa da komentariše.

 

 

 

"Emanuelu nisam vidjela odavno i ne znam šta se događa s njom", istakla je ona.

 

 

 

Mještani u ovom naselju kažu da je Emanuela dolazila kod oca samo kad joj treba novac ili privremeni smještaj. Pričaju da je čak i krala stvari iz očeve kuće i prodavala ih.

 

 

 

"Kada joj nestane novca krala je i vaze sa groblja, a prošle godine je bila i u pritvoru u Sarajevu, ali nije poznato zbog čega. U pritvoru nije dugo bila i vratila se s nekim momkom iz Sarajeva, kog je tamo upoznala", tvrde mještani.

 

 

 

Problemi s Emanuelom počeli su još dok je bila u pubertetu. Emanuela je kada je imala svega devet godina otišla s mlađim bratom Mariom u Austriju kod njihove majke Razije. Vratili su se pet godina kasnije i ostali kod oca.

 

 

 

Emanuela se tada upisala u srednju školu, ali je njen otac ubrzo shvatio da ona bježi sa časova i da vrijeme provodi u kafićima. Često je bježala od kuće, a godinu dana kasnije je zatrudnjela, pa je pobjegla u Austriju kod majke, gdje je rodila djevojčicu.

 

 

 

"Ubrzo nakon poroda se vratila u Gradišku kod oca i maćehe. Živjela je kod njih neko vrijeme, a potom se udala za policajca iz Banjaluke. Riječ je o bivšem tjelohranitelju Biljane Plavšić, nekadašnje predsjednice RS", tvrde mještani. Ističu da je u braku s njim dobila još dvije djevojčice, ali da je nastavila s raskalašenim životom i često izlazila u grad. Ubrzo je počela i da se drogira.

 

 

 

Njen brak se raspao prije tri do četiri godine, nakon čega je prvu kćerku, koju je rodila sa 16 godina dala u Dom za nezbrinutu djecu, dok su druge dvije kćerke ostale kod oca.

 

 

 

Nakon razvoda je živjela u Banjaluci, ali se nije javljala ocu i niko nije znao gdje je. Kasnije se pojavila na vratima očeve kuće. S obzirom na to da je već postala ovisnica o drogama, otac ju je odveo na Psihijatrijsku kliniku u Sokolac, gdje se jedno vrijeme liječila.

 

 

 

Nakon nekoliko mjeseci liječenja, njena majka Razija je došla iz Austrije i izvela je iz bolnice obećavši je odvesti u Austriju, ali to na kraju nije učinila. Emanuela je nakon toga došla u očevu kuću, ali se ubrzo opet odselila. Nekoliko puta se zapošljavala u lokalnim kafićima, ali je brzo prestajala raditi. Mještani tvrde da su je gazde kafića optuživale da ih je potkradala. Ističu da je Emanuela početkom ove godine ponovo doselila u očevu kuću, ali je već nakon nekoliko mjeseci odselila odnijevši sa sobom sav namještaj iz svoje sobe. Nakon toga više se nije pojavljivala.

 

 

 

Emanuela Đurić uhapšena je u utorak uveče zajedno sa Zoranom Vujanovićem (45) iz Gradiške, Nenadom Gajićem (54) i Davorom Vrbicom (29) iz Banjaluke zbog seksualnog iskorištavanja četrnaestogodišnje djevojčice.

 

 

 

Đurićeva, Gajić i Vrbica su pritvoreni, dok je Vujanović pušten da se brani sa slobode. Istražioci terete Đurićevu da je od maja do 10. juna ove godine u cilju zarade učestvovala u organizovanju i omogućavanju pružanja seksualnih usluga maloljetnice, a novac uzimala za sebe. Gajiću i Vrbici na teret se stavlja da su u istom vremenskom periodu vršili obljubu maloljetnice i sa njom imali seksualne odnose.

(Kliker.info/NN)

 

 

 

 

 

 

 

 
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku