hamburger-icon

Kliker.info

Dino Merlin progovorio o svojoj djeci: ‘Nikada ih nećete vidjeti da šmrču, voze Ferrarija…’

Dino Merlin progovorio o svojoj djeci: ‘Nikada ih nećete vidjeti da šmrču, voze Ferrarija…’

22 Decembra
06:31 2023

Sarajevski kantautor Dino Merlin, zbog ogromnog interesovanja održao je četiri koncerta u beogradskoj Štark Areni, a isto toliko puta izašao je i pred zagrebačku publiku koja ga je dočekala gromoglasnim aplauzom.

Ovim povodom pjevač je iskoristio priliku da razgovara s medijima u Hrvatskoj, te pričao o brojnim aktualnostima, samom koncertu, ali ono što je veoma rijetko – govorio je o svom privatnom životu. Na koncertima se pohvalio da je postao deda, a sada je istakao koliko je ponosan na svoju djecu.

Poznato je da ima kćerku Naidu i sina Hamzu, a oboje vrlo rijetko viđamo u javnosti. Oni se ne bave javnim poslom, a nikad nisu voljeli da budu u medijima.

– To je jako interesantno, znate kako diše postojanje – ovako je valovito. Ovako s tim valovima života dolaze sretni i manje sretni trenuci, ali uvijek je važno biti dostojan trenutka u kojem jesi. Važno je ostati čovjek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo ja sam jako sretan zbog mog privatnog dijela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi “lambordžinija” ili nekog “ferarija”, kako su bahati, da šmrču… Moja su djeca pristojna, radna – objasnio je Dino i dodao:

– Najveća sreća mi je kad dođe neki taksista i kaže: “Znam ja tvoje pjesme i sve, al’ što su ti djeca skromna”. E to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima.

(Kliker.info-Depo)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku