hamburger-icon

Kliker.info

Crnogorci oduševili mostarsku publiku

Crnogorci oduševili mostarsku publiku

16 Aprila
21:58 2007

U sklopu manifestacije «Dani matice Hrvatske Mostarsko prolječe 2007» u petak navečer je u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosaća gostovalo Crnogorsko narodno pozorište iz Podgorice sa predstavom «Nova zemlja» reditelja Ivice Buljana. Rijeć je o predstavi koja spaja dvije vrhunske drame u jednu –« Kristofer Kolumbo» Miroslava Krleže i «Europa» Ivane Sajko. Mnogobrojna mostarska publika nakon predstave gromoglasno je nagradila glumce koji su se u više od tri sata koliko je trajala predstava trudili da mostarskoj publici prenesu emocije likova koje su u ovim dramama naglašene do krajnjih granica.

Dvije predstave stopljene u jednu gledaocu otkrivaju likove koji u predstava teže ka zvijezdama i nekoj novoj zemlji u kojoj neće biti ratova i koja će biti po mjerilima vizionara sa moralnim i ispravnim vizijama o tome kako bi trebao izgledati «Novi svijet»

-Predstava Europa je djelo u kojem vrlo rado igram. Raditi sa rediteljom kao što je Ivica Buljan je uvijek zanimljivo i uzbuđujuće. Mislim da sve glumice koje igraju u ovoj predstavi istu doživljavaju sa mnogo emocija. Također je bili vrlo zanimljivo ponovo nastupati pred mostarskom publikom, kazala je glumica Ljubica Barać Vujović 

 
Samir Đuderija (Kliker.info)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku