hamburger-icon

Kliker.info

BURAN VIKEND: U Mostaru teško pretučena dvojica u Stocu jedan mladić

BURAN VIKEND: U Mostaru teško pretučena dvojica u Stocu jedan mladić

30 Oktobra
00:18 2006

Dok se vraćao iz noćnog kluba «Daleka obala», njega je, kako saznajemo, napala grupa nepoznatih osoba i nemilosrdno ga pretukla palicama, nogama i šakama. Sa njim je bila još jedna osoba koja je ispjela pobjeći ispred napadača.
Kako nam je kazao portparol MUP-a HNK Srećko Bošnjak, slučaj je policiji pojavila nepoznata ženska osoba koja je kazala da mladić teško pretučen i da nepomično leži na parkingu ispred crkve. Fejziću je na licu mjesta pružena prva pomoć, nakon čega je  kolima Hitne pomoći prebačenna Odjel hirurgije RMC «Dr. Safet Mujić» gdje su mu sanirane povrede. U mostarskoj bolnici su nam rekli da mladić ima kontuzije glave i drugih dijelova tijela, te ranu na čelu. Dodali su da ipak nije riječ o ozbiljnijim povredama, te je pušten na kućno liječenje.  
Kako je policiji ispričao kazao pretučeni Fejzić on nije izazvao incident niti mu  on jasno zašto je brutalno pretučen. U Mostaru radi kao građevinski radnik, a iz Tešnja je došao kao i mnoge njegove kolege u potrazi za poslom i boljim životom. 
Portparol Bošnjak rekao nam je da policijski istražitelji intenzivno tragaju za napadačima na nesretnog mladića. Kako je potvrđeno u mostarskoj policiji, na lokalitetu Starog Veležovog igrališta u  Mostaru  u noći sa subote na nedjelju teško je pretučen i dvadesetdvogodišnji Tuzlak. Njega su od težih povreda spasili prolaznici i dolazak Hitne pomoći i policije.  U isto vrijeme u stine sate i u Stocu je teže pretučen jedan mladić. Policija istražuje i ova dva slučaja.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku