hamburger-icon

Kliker.info

Bariša Čolak: Među uhićenima u akciji u Italiji nema bh. državljana

Bariša Čolak: Među uhićenima u akciji u Italiji nema bh. državljana

05 Decembra
16:50 2006

”Službena informacija koju sam prije nekoliko trenutaka dobio od nadležnih sigurnosnih službi govori da među uhićenim nema državljana BiH” kazao je Čolak za Avaz.

– Niti jedan bh. državljana nije uhićen u akcijama u Italiji – potvrdio je u izjavi za "Dnevni avaz" ministar sigurnosti BiH Bariša Čolak. Ministar je demantirao navode u medijima ovih dana da su u akcijama talijanskih .snaga sigurnosti uhićeni i vlasnici bh. putovnica. ”Službena informacija koju sam prije nekoliko trenutaka dobio od nadležnih sigurnosnih službi govori da među uhićenim nema državljana BiH” kazao je Čolak za Avaz.

Na takav način završena je priča oko, navodnog, uhićenja nekoliko državljana BiH i Makedonije u antiterorističkim akcijama u Italiji, u kojoj su neki mediji objavili da su uhićena trojica "terorista Bošnjaka".  Talijanski mediji su objavili, a ranije prenijela agencija Srna, da je talijanska policija provela akciju u 40 stanova u Trstu, Gorici, Veneciji, Trevisu, Vicenzi,Sieni i Bergamu, gdje je pronađen propagandni  materijal.

(Dnevni avaz)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku