hamburger-icon

Kliker.info

Zatočila sina u podrum i jela ga živog!

Zatočila sina u podrum i jela ga živog!

20 Juna
16:45 2008

Dječak je pronađen sav izranjavan i djelomično oderane kože, a zatočila je ga je njegova monstruozna majka Klara, 31-godišnjakinja koja je zajedno sa svojim rođacima član bolesnog kulta te su se ritualno hranili mesom nesretnog dječaka.

Njegova je majka plakala dok je pred sucem trajalo ispitivanje slučaja koji ponovno u pamćenje priziva nedavno otkriveni, šokantni ‘slučaj Fritzl’ u Austriji.

S Ondrejom je u tamnici bio zatočen i njegov 9-godišnji brat Jakub. Obojica su prolazila strašne torture, koje su uključivale i paljenje kože i mesa te premlaćivanje remenjem.

Stravičan slučaj otkriven je kad je susjed kupio CCTV televizor i na njemu, umjesto slika svojeg novorođenčeta, ugledao stravične snimke koje je televizor prikazao tako što je slučajno uhvatio signal s kamere kojom je snimana tortura u domu njegovih susjeda.

Inače, policija je u kući pronašla i djevojčicu za koju su pretpostavljali da je posvojena 13-godišnja sestra nesretnih dječaka, prenijela je Nina.

No, ispostavilo se da se radi o 34-godišnjakinji, Barbori Skrlovoj, koja je također sudjelovala u strašnom zločina i poticala dječakove roditelje na činjenje strahota vlastitoj djeci.

Članovi bolesnog kulta, pod imenom ‘Pokret Grala’, zlostavljanja su činili u koordinaciji sa vođom kulta, i to putem sms poruka. Za sada se zna da se misteriozni vođa predstavljao isključivo kao ‘Liječnik’.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku