hamburger-icon

Kliker.info

Za hrvatski entitet 21.000 potpisa

Za hrvatski entitet 21.000 potpisa

31 Marta
03:33 2007

U organizaciji ”Croatia Libertasa” u pet županija u Federaciji BiH za 45 dana prikupljeno je više od 21.000 potpisa podrške peticiji ”ZA hrvatski entitet u BiH”, saopćeno je iz ove organizacije.

 

Navode kako peticija za hrvatski entitet predstavlja slobodno izražavanje javnosti i doprinosi razumijevanju i demokratizaciji naroda u BiH te predstavlja izraz javnog mišljenja.

 

 ”Zbog velikog interesa javnosti potpisivanje peticije će se nastaviti u narednom razdoblju od dva mjeseca kako bi se dobila što bolja slika o željama naroda u BiH. Peticiju su u određenom broju potpisali i pripadnici Bošnjaka i Srba što predstavlja prilog otvorenosti javnog djelovanja i slobodi javnog govora u BiH što ide u prilog većoj demokratizaciji zemlje”, navodi se u priopćenju.

 

Upravni odbor nakladničke kuće ”Croatia Libertas” (Norval, Canada) donio je odluku o uplati financijskih sredstava na račun Hrvatskog narodnog sabora ili ”institucije” koja će okupiti sve političke stranke Hrvata u BiH u iznosu od 300.000 američkih dolara, a što će, kako se ističe u priopćenju, doprinijeti društvenopolitičkom razvoju i zaštiti prava hrvatskog naroda u BiH te okrupnjavanju političkih stranaka hrvatskoga narod

(kliker.info)

 

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku