hamburger-icon

Kliker.info

U Međugorju nestala hodočasnica iz Irske

U Međugorju nestala hodočasnica iz Irske

11 Septembra
21:39 2006

Portparol MUP HNK Srećko Bošnjak kazao je  da je policija  započela potragu za nestalom Irkinjom, ali da još uvijek nema rezultata.

– Za sada pripadnici policije na terenu nastoje prikupiti što više operativnih saznanja o eventualnim kretanjima ove žene. Manji dio policijskih struktura otpočeo je i pretragu terena. Kako rezultata nema, u narednim danima mi ćemo angažirati veći broj ljudstva iz policije, ali i mještana Međugorja s ciljem ozbiljnije pretrage terena i eventualnog pronalaska irske državljanke. Potragu otežava i činjenica da nemamo saznanja  u kojem smjeru se uopće uputila nesretna žena – kaže Bošnjak.

Kako se saznaje, Brady je nekoliko dana prije nestanka boravila u Međugorju. Na dan nestanka je trebala putovati kući u Irsku. Kako nije došla u dogovoreno mjesto, njeni prijatelji iz hodočasničke grupe sa kojom je stigla u Međugorje su je potražili u kući Blaža Čolaka u Međugorju gdje je odsjela, ali tamo je nije bilo. U njenoj sobi je pronađena torba pripremljena za put i dokumenti. 

Kako saznajemo u policiji, Mary je pila tablete  protiv depresije, ali i dosta alkohola. Navodno je bila teško potresena velikom tragedijom u porodici, odnosno smrću sina. Dolaskom u Međugorje navodno je htjela prebroditi težak period u životu. Njeni prijatelji kazali su da se radi o religioznoj i povućenoj osobi i da nije običavala odlaziti u nepoznato. O ovom događaju je obaviještena i Ambasada Irske u našoj zemlji.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku