hamburger-icon

Kliker.info

Trumpova nova omiljena doktorica vjeruje u vanzemaljsku DNA, seks s demonima, iluminate…

Trumpova nova omiljena doktorica vjeruje u vanzemaljsku DNA, seks s demonima, iluminate…

29 Jula
15:29 2020

Stella Immanuel, doktorica  iz Teksasa, čiju je tvrdnju da koristi hidroksiklorokin za liječenje Covida-19 retvitao i Donald Trump, iza sebe vuče dugu povijest vjerovanja u razne teorije zavjere, piše Daily Beast.

Ova 55-godišnjakinja stekla je slavu kad je predsjednik na Twitteru podijelio njezin video snimljen u Washingtonu gdje je lobirala za Kongres.

U videu – koji je odonda uklonjen s Facebooka, YouTubea i Twittera – promovirala je diskreditirani lijek hidroksiklorokin.

Napala je ‘lažne doktore’ koji sumnjaju u učinkovitost lijeka, tvrdila da on doista liječi te kazala da ne treba nositi maske.

‘Ako se pojavi neka lažna nauka i netko kaže da su proveli studije i da su pokazale da lijek ne djeluje, ketagorički vam tvrdim da je to lažna nauka!’, kaže, između ostalog, Stella Immanuel.

‘Želim znati tko je proveo studiju i tko stoji iza nje. Jer nema šanse da sam ja liječila više od 350 pacijenata i nitko nije umro.’

Kazala je i kako je liječila svoje pacijente hidroksiklorokinom, cinkom i antibiotikom citromaksom.

Donald Trump Jr. Bio je impresioniran njezinim govorom, naglašavajući na Twitteru da se svakako treba pogledati.

Immanuel, koja je ujedno i voditeljica i propovjednica male crkve Fire Power Ministries smještene tik uz njenu kliniku u gradu Houstonu, rođena je u Kamerunu, a medicinu je završila u Nigeriji.

Na svojoj Facebook stranici opisuje se kao: ‘Doktorica , spisateljjica, govornica, poduzetnica, propovjednica te Božja ratna sjekira i oružje rata.’

U rubrici ‘vjerovanja’ na njezinom web portalu – koji u međuvremenu više nije dostupan na internetu – kaže se da su protiv ‘nevjenčanih parova koji žive zajedno, homoseksualnosti, zvjerstava, poligamije i slično.’

Jedna rečenica glasi: ‘Njezin stav prema demonskim silama može se opisati kao nemilosrdan, ratnica do srži.’

Immanuell je također i financijska savjetnica ili ‘trenerica prijenosa bogatstva’ te vjeruje ‘da možete biti spašeni, pomazani, atraktivni i bogati istovremeno.’

Majka je triju kćeri, a medicinu je u Nigeriji studirala između 1984. i 1990. godine. Jedna od njezinih kćeri, Mima Fondong, je također doktorica u Houstonu.

Druga kćer, Bernette, 2017. je upisala Univerzitet  u Houstonu, a najmlađa kći je još u školi.

(Kliker.info-Jutarnji list)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku