hamburger-icon

Kliker.info

Troje poginulih u sudaru voza i “golfa”

Troje poginulih u sudaru voza i “golfa”

16 Oktobra
04:43 2006

Prema pisanju "Večernjeg lista", tek pet sati kasnije, netko je slučajno u kanalu pored pruge ugledao smoždeni golf, u kojem su se nalazila iskasapljena tijela. Naknadno će se ustanoviti kako se radilo o Zoranu Bosiću (20) iz Gornje Slatine te Željki Stajić (36) i Zoranu Ganiloviću (31) iz Šamca, koji su predhodno sjedili u jednom gračaničkom kafiću. Pretpostavlja se kako je za upravljačem bio nastradali Bosić.
 – Od silne udara prednja strana bijelog golfa je potpuno smrskana pa je teško utvrditi tko je zapravo vozio – kaže glasnogovornica CJS Doboj Ljerka Stanimirović.  Također naknadno će se otkriti kako se to vozilo sudarilo sa teretnim vlakom, koje je napustilo mjesto nesreće. Istragom se tek treba utvrditi je li to učinjeno s namjernom.
Prema navodima policije, taj je vlak pun ugljena, na relaciji Bosna -Slavonija, nakon tragičnog udara za sobom vukao automobil točno 524 metra. Strojovođa pritom navodno nije ništa sumnjiva primjetio, te je neometano prošao državnu granicu. Čudno je da ni mještani nisu ranije reagirali. Kako navode, stradala je razvedena frizerka koja je bila teško bolesna.
Imala je karcionom na grudima. Crkvičani su samo površno znali dvojicu poginulih mladića.  -Taj je neoznačeni pružni prijelaz kao grobnica, jer  je za kratko vrijeme ovdje život izgubio veliki broj ljudi. Posljednja dva dana na ovom prostoru nije bilo električne energije, pa signalizacija nije ni radila. Rampe ionako nema, pa je male nepažnja vozača bila dovoljna za ovakvu tragediju- zaključuju u Crkvini. Očevid vodi dežurna okružna tužiteljica Slavojka Malinović. 

(Kliker.info)

 

 

 

 

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku