hamburger-icon

Kliker.info

Tajni izvještaj ruskih agenata otkriva : Hitler je dvaput testirao svoju atomsku bombu

Tajni izvještaj ruskih agenata otkriva : Hitler je dvaput testirao svoju atomsku bombu

31 Jula
15:13 2015

Hitler5Poznato je da su Hitler i njegovi nacisti bili u mahnitoj potrazi za razvojem atomske bombe sve do kraja 2. svjetskog rata. No, nije bio poznato da su u tome bili daleko bliže nego što se do sada mislilo! Naime, kako je prikazano u dokumentarnom filmu ‘Potraga za Hitlerovom atomskom bombom’, koji je prikazan ovoga tjedna na njemačkom ZDF-u, nacisti su čak dvaput testirali svoje novo oružje, i to koristeći ruske ratne zarobljenike.

Za nacistički nuklearni program bio je zadužen general Hans Kammler, koji je odgovarao izravno Hitleru, a raspolagao je s 175 hiljada logoraša za radnu snagu.Izvještavajući o nacističkoj potrazi za atomskom bombom, zapečaćeni izvještaj ruskih vojnih obavještajaca, koji se citira u filmu, govori da su “Nijemci proveli dvije eksplozije u Thüringenu sa silnom jačinom”. Ruski agenti u svojem su se izvještaju pozivali na “povjerljive izvore iz Njemačke”.

Vjeruje se da je sjedište nacističkog nuklearnog i svemirskog programa bilo u dolini Jonas u Thüringenu, a SAD je posebnom naredbom na 100 godina zapečatio dokumente koji se odnose na tu dolinu i sve što se događalo u tajnim tunelima koje su nacisti izgradili u njoj. Autori dokumentarnog filma prikazanog na ZDF-u nisu uspjeli doznati odakle su nacisti nabaviti uran potreban za izradu atomske bombe.Osim nuklearnog oružja, Hitler je u okviru svog programa razvoja novog oružja predviđao i leteći tanjur, na kojem se navodno također radilo u okviru pogona generala Kammlera.

(Kliker.info-Jutarnji list)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku