hamburger-icon

Kliker.info

Tajne službe Velike Britanije : Žene agenti iz Bosne i Hercegovine razapele seksi mrežu

Tajne službe Velike Britanije : Žene agenti iz Bosne i Hercegovine razapele seksi mrežu

30 Maja
04:42 2009

Obavještajne službe Velike Britanije nedavno su javno upozorile sve pripadnike oružanih snaga te zemlje koji idu na službu u Bosnu i Hercegovinu da povedu računa i dobro se pripaze da ne upadnu u seksi-zamke koje organiziraju žene agenti iz naše zemlje.Ovo upozorenje izazvalo je veliku pozornost u svijetu i brojne komentare. Naravno, ne govori se niti se saopćava za koga rade te žene obavještajci iz BiH, ali se nezvanično može čuti da su brojne inozemne tajne službe angažovale mlade i obrazovane djevojke iz BiH da rade za njih. To su učinile i obavještajne službe Velike Britanije!

One su, inače, stalno zaposlene u državim preduzećima i institucijama vlasti, a zapravo se bave obavještajim radom. U upozorenju iz Londona se naglašava da pripadnici oružanih snaga Velike Britanije moraju dobro paziti da žene – agenti u BiH ne odvuku u  krevet i ne Ovo upozorenje, koje je „San“ objavio prije desetak dana, prošlo je bez bilo kakvih zvaničnih odjeka u Bosni i Hercegovini i naišlo je samo na rekaciju običnih ljudi.

Prema nezvaničnim informacijama, inozemne obavještajne službe angažirale su desetine mladih i zgodnih djevojaka da za njih prikupljaju informacije i šalju ih posebnim kanalima i za to su dobro plaćene. Taj posao obavljen je preko stranih žena – obavještajaca koje već dugo rade u BiH i imaju ogromno iskustvo. Naravno, zna se da je izvlačenje povjerljivih informacija u krevetu staro koliko i obavještajna djelatnost i to nije ništa novo.Početkom ove godine i Evropska unija je izdala upozorenje svojim službenicima da vode računa kako ne bi pali u ruke zavodljivim ženama – agentima.Špijunske prijtenje sve su ozbiljnije, iz dana u dan. Možda je to novinar, privatna agencija ili neka lijepa plavokosa pripravnica sa dugim nogama – kaže se u tom upozorenju. (Kliker.info-San)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku