hamburger-icon

Kliker.info

Srbijanska voditeljica optužena da je ‘napušena’ vodila ‘Dnevnik’

Srbijanska voditeljica optužena da je ‘napušena’ vodila ‘Dnevnik’

02 Septembra
01:40 2006

Voditeljica ugledne srbijanske televizije Politika Minja Miletić našla se na meti skandala nakon što su se pojavile optužbe da je središnju informativnu emisiju "Dan" vodila pod utjecajem opojnih sredstava. Čim je završila najavna špica u kadru se pojavila Minja koja nikako nije mogla kontrolirati napad smijeha koji ju je uhvatio i zbog kojega nije bila u stanju pročitati niti prvu vijest.
Kako bi izgladili situaciju, tehničari u režiji čak su ponovili i najavnu špicu, no niti to nije pomoglo voditeljici jer je, nakon izgovorene prve riječi iz vijesti, ponovno prasnula u smijeh, piše srbijanski list "Press". Na jednom makedonskom Internet siteu pojavila su se nagađan
ja kako je Minja prije emisije popušila joint, a svoje tvrdnje potkrijepljuju snimkom emisije iz koje se navodno jasno vidi da je Minja bila "napušena". Novinari
lista "Press" kontaktirali su voditeljicu s ciljem da komentira najnovije optužbe koje joj se pripisuju, a ona vrlo rado progovorila o neugodnoj situaciji u kojoj se zatekla nakon pet godina cijenjenog rada na televizijama Yu Info i Politika:
"Cijeli taj dan je bio jako čudan. Temperatura vani je bila oko 40 stupnjeva, u studiju još gore. Nemamo klima-uređaje, uvjeti za rad su katastrofalni, ‘Dnevnik’ se radi pomoću ‘štapa i konopa’. Kamerman je također bio ‘izvan sebe’ od topline i nije me obavijestio da sam u kadru. U
tom trenutku nisam imala nikakav kontakt s

režijom. Čula sam dečke u režiji kako se smiju i ja sam se instinktivno pridružila općem smijehu, nemajući pojma da sam u eteru.
Minja dodaje kako se čak i njoj, nakon što je odgledala snimku emisije, činilo da je "napušena" no izričito tvrdi da nikakva opojna sredstva nije konzumirala uoči središnjeg "Dnevnika".

I Saša Kopljar se smijao

Napadi smijeha u informativnim emisijama nisu ništa novo, a toga nisu imuni niti hrvatski televizijski voditelji. Najpoznatiji sličan slučaj kod nas zbio se prije nešto više od godinu dana kada u Dnevniku Nove TV. Voditelj Saša Kopljar je, čitajući vijest o vjenčanju tigrova u Kini, prasnuo u nekontroliran smijeh te se nije prestajao smijati sve do kraja informativne emisije koju je jedva uspio i odjaviti.
Kopljar
a je nasmijao dio vijesi o medvjedu i majmunu koji su na svadbi tigrova svirali tradicionalne kineske instrumente, a nako što je vidio sliku majmuna obučenog u žutu majicu počeo se nekontrolirano smijati. Njegova suvoditeljica Mirjana Hrga pokušavala je "izvući" situaciju duhovitim komentarima nakon čega se Saša djelomično primirio.
No, to nije bio kraj jer nakon što je Hrga izvještaj iz Maksimira najavila rečenicom "…a u Maksimiru ništa novo", Saša se opet počeo smijati. Emisiju je na kraju odjavila Hrga riječima: ""Saša! Saši je jako smiješno, lijep pozdrav", a Saša je jedva uspio izustiti "Doviđenja do sutra!".

Smijeha je bilo i u RTL-ovom ‘Dnevniku’

Voditelj središnje RTL-ove informativne emisije Tomislav Jelinčić također će ući u hrvatsku televizijsku povijest kao voditelj koji se smijao čitajući ozbiljne vijesti pred višemilijunskim gledateljstvom. Dok je gledateljima prezentirao najnovija zbivanja u Iraku, iz režijskih se prostora čuo udarac nakon čega se Tomislav počeo smijati. Iako je njegov smijeh izgledao kao ničim izazvan, pretpostavlja se da se u režiji netko spotakao ili se pak srušio dio opreme.

(Večernji list)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku